Ο Γκαγκάκης στο 25’ πήρε το ριμπάουντ από το σουτ του Καλλέργη (έκανε ντεμπούτο στο σημερινό παιχνίδι) και άνοιξε το σκορ για την Ένωση.
Ο Γιαπιντζάκης μετουσίωσε με τον καλύτερο τρόπο την κλήση του στην μικτή Κρήτης, καθώς πέτυχε το 2-0 στο 57’ με ατομική ενέργεια.
Ο Γιαννόπουλος έβαλε την τελική “σφραγίδα” στο ματς στο 75’, σκοράροντας μετά το σουτ του Γιαπιντζάκη στο δοκάρι (3-0).
Διαιτητής: Σινιοράκης
Βοηθοί: Στρατιδάκης-Βερυκάκης
Ε.Θ.Κ (Μιχάλης Κυριακίδης): Τριανταφυλλάκης, Ροζάκης, Γαβαλάς (75’ Μουσουράκης), Γκογκολάκης Β., Βολακάκης, Παπαδάκης, Καλλέργης, Γιαπιντζάκης, Κοπανάκης, Γκαγκάκης (55’ Ανδρεαδάκης Π.), Κελάκης (65’ Γιαννόπουλος)
Περιβόλια (Νίκος Θεμελής): Σπερελάκης, Κουράτορας, Καφούσης Μ., Αποστολάκης (35’ Λάκκας), Μπολάνης, Σούκα (70’ Σγουρομάλλης), Κουράκης, Ιορντάνοφ (46’ Καφούσης Ι.), Καβάθι, Μαρκάκης, Ζααλισβίλι
Νεκτάριος Ανδρεαδάκης



















