Χωρίς τους νέους, αλλά με όλους τους παλιούς

Πλατανιάς | 5 Φεβρουαρίου 2016, 16:12

Χωρίς τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου  θα αγωνιστεί ο Πλατανιάς κόντρα στον Αστέρα τον οποίο θα υποδεχθεί το Σάββατο το μεσημέρι (6/2, 15:00) στα Περιβόλια στον αγώνα που... σηκώνει την αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Corgress Stagakis

Κάργας και Βαλεριάνος κρίθηκαν ανέτοιμοι από τον Παράσχο και δεν συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του έμπειρου τεχνικού που έγινε γνωστή την Παρασεκυή το μεσημέρι μετά το πέρας της προετοιμασίας.

Ο Πλατανιάς δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, αφού δεν υπάρχουν τραυματίες, ενώ και ο Βάντερσον εξέτισε την τιμωρία του και βρίσκεται στην αποστολή που επέλεξε ο προπονητής της ομάδας.

Αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν την “ερυθρόλευκη” αποστολή: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Κουλιμπαλί, Ιτούα, Σελίν, Μπανανά, Βάντερσον, Δημήτρης, Τσουράκης, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Μιλούνοβιτς, Ράμος, Ανγκούλο, Ντίνας, Αποστολόπουλος.

Papantonakis Cards
Bourakis_Restaurant
Vourdoubakis_Drakakis
Poppies sexy show club

Rabona ad