Ένα χάλκινο μετάλλιο και μια 5η θέση στο Πανελλήνιο Π-Κ ο ΑΣ Κρήτες

Πολεμικές Τέχνες | 28 Νοεμβρίου 2017, 13:06

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του ΑΣ Κρήτες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό Παίδων-Κορασίδων 2017, που διεξήχθη το τριήμερο 24-26 Νοεμβρίου στο κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο των Άνω Λιοσίων.

Kritiko Ergastiri

Η Κρήτη είχε αρκετά χρόνια να κερδίσει μετάλλιο σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα και η Μαρία Κατσούλη ήταν αυτή που πέτυχε τη σπουδαία διάκριση για τον ΑΣ Κρήτες, ανεβαίνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Πολύ καλή παρουσία είχε και η Μαρία Τζανίδη που κατέλαβε την 5η θέση.

Katsouli2

Katsouli

Katsouli1

Η Κατσούλη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο έπειτα από τρεις αγώνες στην κατηγορία -33κ., ενώ η Τζανίδη χρειάστηκε 4 αγώνες στην κατηγορία -44κ. για να καταλάβει την 5η θέση. Καλή παρουσία είχε έπειτα από δύο αγώνες στην κατηγορία -45κ. ο Στέλιος Καπριδάκης.

Tzanidi

Panellinio protathlima tae kwon do1

Panellinio protathlima tae kwon do2

Στη διοργάνωση συμμετείχαν συνολικά 850 αθλητές και αθλήτριες, που χωρίστηκαν σε 10 κατηγορίες βάρους παίδων και 10 κορασίδων.

Ικανοποιημένος από τις διακρίσεις των αθλητών του ο προπονητής του ΑΣ Κρήτες Νίκος Καντάρας δήλωσε τα εξής: «Ο ανταγωνισμός ήταν απίστευτα μεγάλος και υψηλός. Φανταστείτε ότι οι περισσότεροι αθλητές ήθελαν 6 αγώνες για να διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο! Οι αθλητές μας αγωνίστηκαν πραγματικά πολύ καλά και αξιέπαινα, και αυτό που κάνει μεγαλύτερη ακόμα την επιτυχία τους είναι ότι όλοι αποκλείστηκαν από τους αθλητές που κατέκτησαν την 1η θέση. Μπορεί σε πολλούς ένα χάλκινο μετάλλιο και μια 5η θέση να μην λέει κάτι, αλλά επειδή το Ταεκβοντό είναι ολυμπιακό άθλημα και ο ανταγωνισμός απίστευτα σκληρός, υψηλός και μεγάλος, είναι πραγματικά πάρα πολύ δύσκολο να διακριθείς στο άθλημα μας, και αυτή ήταν μια τεράστια επιτυχία για τη Κρήτη που είχε αρκετά χρόνια να κατακτήσει μετάλλιο σε πανελλήνιο πρωτάθλημα. Επίσης θα ήθελα να αναφερθώ στη μεγάλη εξέλιξη που έχει γίνει στο κρητικό ταεκβοντό γιατί εκτός από τις πολύ καλές δικές μας εμφανίσεις, ανάλογες έκαναν και οι αθλητές του Α.Σ. ΔΑΥΙΔ από το Ρέθυμνο και του Α.Σ. ΑΝΔΡΟΓΕΩΣ από το Ηράκλειο. Συνεχίζουμε με αγάπη και αφοσίωση αυτό που αγαπάμε και πιστεύουμε ότι θα έρθουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες».

Apostoli AS Krites

Το Δ.Σ. του συλλόγου με ανακοίνωσή του ευχαριστεί την ΑΝΕΚ lines και BLUE STAR ferries για την ευγενική χορηγία των εισιτηρίων, καθώς και τους χορηγούς του ΡΑΜΠΑΛΑΚΟΣ agrocenter, χρώματα ΚΑΜΠΑΚΟΣ, ΟΝΕCOFFEE shop , MY 3D CRYSTAL.

 

synagogi
Bourakis_Restaurant
digital2000
Mazanakis

Rabona ad