7ος στην Ελλάδα ο ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου

Ποδηλασία | 6 Δεκεμβρίου 2022, 20:52

Στην 7η θέση της πανελλήνιας κατάταξης -σε σύνολο 87 ποδηλατικών σωματείων- βρίσκει το 2022 τον Άτλαντα Ρεθύμνου.

KTEO Κρήτης

Το Ρεθυμνιώτικο σωματείο παρουσίασε μία σειρά επιτυχιών μέσα στο έτος όπως τα δέκα (10) μετάλλια σε Πανελλήνια πρωταθλήματα και εννέα (9) φανέλες πρωταθλητή-τριας Ελλάδος.

Η ανακοίνωση του Άτλαντα Ρεθύμνου αναφέρει σχετικά:

«Ο ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου ολοκλήρωσε μία εκπληκτική χρονιά, με το 2022 να τον βρίσκει στην 7η θέση Πανελληνίως (χωρίς να έχουν υπολογιστεί οι αγώνες πίστας στο εξωτερικό), σε μία τεράστια επιτυχία για τον Σύλλογο μας που συνεχίζει υπηρετεί το άθλημα με σεβασμό και με στόχο την ανάπτυξη του.

Ακόμα μία σπουδαία επιτυχία κατέγραψε ο Σύλλογος μας, ο οποίος βρίσκεται στην ελίτ ανάμεσα από 87 Ελληνικά σωματεία. Σε μία χρονιά που οι αθλητές-τριες μας διακρίθηκαν σε Πανελλήνιο επίπεδο, κατέκτησαν 10 μετάλλια σε Πανελλήνια πρωταθλήματα και 9 φανέλες πρωταθλητή-τριας Ελλάδος.

Επίσης, 3 ποδηλάτες-τισσες μας είναι εν ενεργεία μέλη των Εθνικών ομάδων. Η Αργυρώ Μηλάκη φοράει το εθνόσημο στους αγώνες πίστας και δρόμου, ο Γιάννης Χιώτης σε δρόμου και MTB και η Αθηνά Τζουλάκη σε MTB.

Μάλιστα, πρώτη φορά στην ιστορία μας είχαμε εκπρόσωπο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας (Παρίσι), καταλαμβάνοντας την 16η θέση, ενώ στο Πανευρωπαϊκό πήρε την 10η θέση.

Ακόμα, οι Χιώτης και Τζουλάκη συμμετείχαν με επιτυχία στο Βαλκανικό πρωτάθλημα MTB. Μία ονειρική χρονιά που φυσικά δεν θα είχε επιτευχθεί χωρίς τη βοήθεια όλων όσων προσφέρουν συνεχώς και βρίσκονται πάντα δίπλα στον Σύλλογο μας από οποιαδήποτε θέση.»

manolikakis

Rabona ad