5×5 στα Χανιά με την… υπογραφή Νεϊμάρ!

Δελτία Τύπου | 1 Ιουνίου 2016, 21:53

Το πρωτότυπο παγκόσμιο τουρνουά 5x5, που φέρει την υπογραφή του NeymarJr και απευθύνεται σε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές ηλικίας 16-25 ετών, έρχεται και στα Χανιά το Σάββατο 4 Ιουνίου, ώρα 11:00 στο Calcetto FC.

Αφού όργωσε σχεδόν όλη την Ελλάδα, από την Αθήνα, στο Βόλο, στην Πάτρα και από τη Θεσσαλονίκη, στη Νάξο, την Κω και τη Ρόδο, τελευταίος σταθμός του Neymar Jr’s Five είναι στην Κρήτη. Συνολικά στην Ελλάδα πραγματοποιούνται 12 προκριματικοί σε εννέα πόλεις*, με τις 22 πρώτες ομάδες που εγγράφονται onlineσε κάθε προκριματικό να εξασφαλίζουν τη συμμετοχή τους. Το τουρνουά θα κορυφωθεί με τις καλύτερες ομάδες από κάθε προκριματικό να τα δίνουν όλα στον τελικό της Αθήνας στις 11 Ιουνίου.

Η νικήτρια ομάδα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα ανάμεσα σε 44 χώρες στον Παγκόσμιο Τελικό στις 9 Ιουλίου στο “Instituto Projeto Neymar Jr” που πρόσφατα ίδρυσε ο ποδοσφαιριστής στην Praia Grande, στη Βραζιλία, όπου μεγάλωσε και ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία. Οι μεγάλοι νικητές του Παγκόσμιου Τελικού, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Neymar Jr παρακολουθώντας τον σε ένα αγώνα στο θρυλικό Camp Nou στη Βαρκελώνη της Ισπανίας την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Παράλληλα, μπορείς να φέρεις το παιχνίδι στην οθόνη σου αποδεικνύοντας ότι είσαι «Στο μυαλό του NeymarJr». Αν πιστεύεις ότι είσαι άσος στην τεχνική, την ταχύτητα, την ομαδικότητα, την ακρίβεια και την ευστοχία, παίξε εδώ http://www.neymarjrsfive.com/soutarekerdise/?lang=el και διεκδίκησε πλούσια ποδοσφαιρικά δώρα.  

 

Αναλυτικά οι προκριματικοί:

Αθήνα: 22, 23 & 24 Απριλίου

Βόλος: 6 Μαΐου

Πάτρα: 8 Μαΐου

Θεσσαλονίκη: 14 & 15 Μαΐου

Νάξος: 21 Μαΐου

Κως: 22 Μαΐου

Ρόδος: 29 Μαΐου

Χανιά: 4 Ιουνίου

Ηράκλειο: 5 Ιουνίου

Εθνικός Τελικός: 11 Ιουνίου, Αθήνα

 

 

Διεύθυνση του προκριματικού στα Χανιά:

Σάββατο 4/6, οι πόρτες ανοίγουν στις 11:00

Calcetto FC

Ελευθερίας 13, Περιβόλια Κυδωνίας, Χανιά

Διεύθυνση του προκριματικού στο Ηράκλειο:

Κυριακή 5/6, οι πόρτες ανοίγουν στις 16:00

Candia Maris Hotel

Ανδρέα Παπανδρέου 72, Αμμουδάρα, Γαζί Ηρακλείου

 

Λίγα λόγια για το “Instituto Projeto Neymar Jr”:

Το Instituto Projeto Neymar Jr άνοιξε τις πόρτες του το 2014 στα πλαίσια του προγράμματος “FutbolNet” στην Βραζιλία σε συνεργασία με την ομάδα FCBarcelona. Στόχος του Ινστιτούτου είναι να προσφέρει εξωσχολικές εκπαιδευτικές και αθλητικές δραστηριότητες σε παιδιά και οικογένειες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, με σκοπό την προώθηση της κοινωνικής ένταξης.

Για εγγραφές, όλα τα updates και περισσότερες πληροφορίες:

www.neymarjrsfive.com  

facebook.com/neymarjrsfive

#neymarjrsfive

Διαβάστε επίσης

Rabona ad