596 λεπτά χωρίς γκολ… Προσπάθειες για “λύσεις” από Παράσχο

Πλατανιάς | 2 Νοεμβρίου 2016, 15:47

Το όχι και τόσο εύκολο έργο να βελτιώσει τις επιθετικές επιδόσεις της ομάδας του εν όψει του αγώνα με τον Ηρακλή όπου ναι μεν το ζητούμενο είναι το θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο μείζον θέμα παραμένει το γκολ απασχολεί τον Γιώργο Παράσχο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο κόουτς του Πλατανιά αναμένεται με βάση τα όσα είπε μετά το παιχνίδι στη Βέροια να προβεί σε αλλαγές. Τώρα τι αλλαγές θα πρέπει να περιμένουμε την άλλη Δευτέρα στο ματς στο Καυτανζόγλειο, αυτό είναι κάτι που θα το μάθουμε κατά τη διάρκεια των ημερών ενδεχομένως, σε ό,τι αφορά το τι γίνεται στις προπονήσεις και κατά δεύτερον στο ματς αυτό καθαυτό.

Το θέμα είναι ότι ο Πλατανιάς αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα στο γκολ… Τελευταία φορά που σκόραρε ήταν στις… 17 Σεπτεμβρίου, όταν ο Γιακουμάκης σημειώνει το 3ο γκολ επί του Λεβαδειακού στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης. Από τότε έχουν περάσει… 596 λεπτά χωρίς γκολ για τον Πλατανιά, ή αλλιώς έξι παιχνίδια, πέντε στη Σούπερ Λιγκ και αυτό με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο. Σίγουρα είναι ένα πολύ άσχημο σερί για τον Πλατανιά, πρωτοφανές, καθώς δεν έχει ξανασυμβεί τόσα χρόνια που συμμετέχει στο πιο ψηλό επίπεδο του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Είναι όμως κι ένα μεγάλο κίνητρο για τον Παράσχο να βρει τις λύσεις που πρέπει και η ομάδα του να μπορέσει επιτέλους να… ξεμπουκώσει και να φτάσει στα πολυπόθητα γκολ. 

Estrella