5 αθλητές της ΕΚΑΣΚ στο τουρνουά “Πέτρος Καπαγέρωφ”

ΕΚΑΣΚ | 19 Δεκεμβρίου 2019, 19:59

Το 36ο τουρνουά Χριστουγέννων παίδων με την επωνυμία "Πέτρος Καπαγέρωφ" θα πραγματοποιηθεί στην Ξάνθη το πενθήμερο από 26 έως 30 Δεκεμβρίου 2019. Ο Πέτρος Πατεράκης του ΑΟ Κύδων μαζί με άλλους τέσσερις αθλητές της ΕΚΑΣΚ κλήθηκαν να λάβουν μέρος.

Το τουρνουά διοργανώνεται από την ΕΟΚ, τον Δήμο Ξάνθης και την ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Επικεφαλής θα είναι ο τεχνικός υπεύθυνος ανάπτυξης και Εθνικών ομάδων, Κώστας Μίσσας, ενώ θα συμμετάσχουν στο τουρνουά οι ομοσπονδιακοί προπονητές Χρήστος Σγουρίτσας και Θεόδωρος Αστεριάδης και οι περιφερειακοί προπονητές Δημήτρης Μανωλιτσάκης (ΕΣΚΑΚ), Γιάννης Μπιτζάνης (ΕΚΑΣΘ), Μιχάλης Πετράκης (ΕΚΑΣΚ) και Γιάννης Καρακατσούνης (ΕΣΚΑΘ).

Ανάμεσα στους αθλητές που επέλεξαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές για να λάβουν μέρος στο τουρνουά είναι και πέντε μπασκετμπολίστες της ΕΚΑΣΚ, οι:

➥ Πατεράκης Πέτρος (ΑΟ Κύδων)
➥ Κανατάκης Ιωάννης (Ηράκλειο ΟΑΑ)
➥ Γενιτσαρίδης Θεόδωρος (Ηράκλειο ΟΑΑ)
➥ Κουγιουμουτζής Γιώργος (ΓΑΣ Μεσσαρά)
➥ Στέβοβιτς Ματια (Πεδιάδα ΑΟΧ)

Η ημέρα αναχώρησης από Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι η Πέμπτη 26/12/2019 και η ημέρα επιστροφής από Ξάνθη η Δευτέρα 30/12/2019. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στο Elena Hotel Λεωφόρος Στρατού 2 στις 26/12/2019 το αργότερο μέχρι τις 21:00.

H συνεδρίαση της Τεχνικής Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο, στις εννέα και μισή το βράδυ (21:30). Οι αθλητές της ΕΚΑΣΚ θα μετακινηθούν αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη και θα επιβιβαστούν στο πούλμαν που θα αναχωρήσει για Ξάνθη.

zgas

Rabona ad