4 δόσεις από 7000 ευρώ σε Γιορέντε η Καλλονή

Πλατανιάς | 27 Απριλίου 2017, 17:27

Σε τέσσερις ισόποσες μηνιαίες δόσεις προκειμένου να εξοφληθεί η οφειλή, ύψους 27.943 ευρώ, θα πληρώσει η Καλλονή τον νυν ποδοσφαιριστή του Πλατανιά Ραούλ Γιορέντε, όπως αποφάσισε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Πρόκειται για μια εξέλιξη που επιζητούσε η ομάδα της Λέσβου, της οποίας από την άλλη ανεκλήθη το πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ως εκ τούτου, μία κρύο και μία… ζέστη για την Καλλονή που βρίσκεται σε μια πιεστική οικονομικά κατάσταση και η οποία στην προκειμένη περίπτωση υποχρεούνται να εξοφλήσει τον Γιορέντε σε τέσσερις δόσεις, καθεμία από τις οποίες ανέρχεται στο ποσό σχεδόν των 7.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου κατά την τελευταία του συνεδρίαση απέρριψε την 4-4-2017 αίτηση του ποδοσφαιριστή Ραούλ Λορέντε Ραπόσο του Χοσέ, περί ενεργοποίησης της αριθμόν 34/2017 απόφασης του ιδίου του δικαστηρίου και δέχθηκε την από 30-3-2017 αίτηση της ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονή περί ορισμού τεσσάρων ισόποσων μηνιαίων δόσεων για την εξόφληση των οφειλόμενων (27.943 €) προς τον ποδοσφαιριστή».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards