Η Ηρακλειώτισσα αθλήτρια της ΑΕ Μεσογείων έφτασε στην τρίτη της νίκη της σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα τερματίζοντας σε 53,35 σε μία κούρσα, την οποία μπορεί να μην πέρασε όσο γρήγορα θα ήθελε, ήταν όμως ιδιαίτερα δυνατή στο δεύτερο μισό της.
Η Ειρήνη Βασιλείου έχει τρέξει φέτος τα 400 μέτρα σε χρόνο 52,96 (στο μίτινγκ κλειστού Indoor Gala στην Οστράβα), ενώ το ατομικό της ρεκόρ είναι 52,91.
«Είμαι χαρούμενη για τη σημερινή εμφάνιση, παρότι δεν ήρθε ένα φετινό ρεκόρ. Πέρασα αργά το 200άρι, όμως, ήμουν πολύ δυνατή στο υπόλοιπο της κούρσας. Πιθανότατα αυτό ήταν το τελευταίο μου 400άρι πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και αύριο θα έχω να κάνω μία ακόμη δυνατή κούρσα στα 200 μέτρα» δήλωσε η αθλήτρια του Άρη Βισκαδουράκη.
Την δεύτερη θέση στα 400 μέτρα γυναικών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου κατέλαβε η Ανδριάνα Φέρρα του Ολυμπιακού με 54,35 και την τρίτη η Ελπίδα Καρκαλάτου (ΣΔΥ Αργολίδας), που τερμάτισε σε 54,38 και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ.










