3η νίκη για την Κορωνίδα

Σφακιά Κορωνίδα | 15 Ιανουαρίου 2023, 18:15

Την 3η νίκη της στη Γ' κατηγορία σημείωσε η Κορωνίδα.

Oinolatris

Η ομάδα του Βάμου έκαμψε την αντίσταση των Σφακίων με 4-0 και ανέβηκε στην 3η θέση μαζί με τον Αρη Βουκολιών που έχει όμως και παιχνίδι λιγότερο.

Ο Μανώλης Μανταδάκης ήταν ο πρωταγωνιστής, αφού πέτυχε τα δύο από τα τέσσερα γκολ της ομάδας του. Από ένα πρόσθεσαν οι Κακατσάκης και Κισσαμιτάκης για το τελικό 4-0.

Πιο συγκεκριμένα, στο 32ο λεπτό ο Μανταδάκης με άψογο τελείωμα άνοιξε το σκορ για την Κορωνίδα, ύστερα τον όμορφο συνδυασμό των Κισσαμιτάκη και Ρεβελάκη. Το 2-0 έγινε με τον Κακατσάκη να σκοράρει σε κενή εστία, καθώς ο αντίπαλος τερματοφύλακας είχε αρχικά αποκρούση την σέντρα σουτ του Κισσαμιτάκη.

Στο 67′ έγινε το 3-0, με τον Κισσαμιτάκη να χρίζεται σκόρερ ύστερα την πολύ καλή ατομική ενέργεια, ξεπερνώντας κάθε αντίπαλο που βρήκε μπροστά του. Το σκορ έκλεισε ο Μανταδάκης στο 79′, όταν ο παίκτης της Κορωνίδας εκμεταλλεύτηκε την ωραία εκτέλεση φάουλ του Φραγκεδάκη.

Τα Σφακιά από την πλευρά τους είχαν τις δικές στους ευκαιρίες για να σκοράρουν στο πρώτο μέρος, ειδικότερα στο 0-0 αλλά και ένα δοκάρι στο δεύτερο 45λεπτο με τον Γιώργο Μπούχλη, ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Διαιτητής: Αναστασάκης
Βοηθοί: Ξενάκη – Βεργεράκης

Κορωνίδα: Ρεβελάκης Ν., Κοτρωνάκης, Νικολουδάκης, Κισσαμιτάκης, Ρεβελάκης Π., Αποστολάκης (78′ Γουνάκης), Παπαδάκης, Κακατσάκης (62′ Φραγγεδάκης), Βορεινάκης, Τσουράκης

Σφακιά (Μανώλης Τζωρτζάκης): Σφηνιαδάκης, Μπούχλης Γ., Τζωρτζάκης, Μπολιώτης, Καγιαδάκης, Μπαϊλάκης, Σφηνιάς, Μανουσέλης, Τζωρτζάκης Σ. (81′ Δουρουντούς), Δεληγιαννάκης, Σκουλούδης (62′ Σφηνιάς)

Estrella

Rabona ad