31 Ιουλίου – 1 Αυγούστου το τουρνουά “Νίκος Κατούφας”

Βόλεϊ Beach Volley | 22 Ιουλίου 2021, 21:32

Το Σαββατοκύριακο 31 Ιουλίου - 1 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο Παγκρήτιο τουρνουά beach volley στη μνήμη του «Νίκου Κατούφα».

Τη διοργάνωση του τουρνουά έχει αναλάβει Αθλητικός Σύλλογος Beach Volley Νέας Κυδωνίας Χανίων, ο οποίος θα μεριμνήσει για την διαμονή των αθλητών εκτός Χανίων, που θα συνεχίζουν αγωνιστικά και την Κυριακή.

Συμμετοχές ομάδων θα γίνονται δεκτές μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης (29 Ιουλίου 2021, 21:00).

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ “ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΟΥΦΑΣ” 2021 – ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Ημερομηνία διεξαγωγής: 31 Ιουλίου – 1 Αυγούστου. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το πρωί του Σαββάτου, 31 Ιουλίου. Η ακριβής ώρα θα ανακοινωθεί μετά την λήξη των συμμετοχών.

Τοποθεσία διεξαγωγής: Άγιοι Απόστολοι, Αθλητικές εγκαταστάσεις Beach volleyball Α.Σ. Νέας Κυδωνίας Χανίων.

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών και εθνικοτήτων, εκτός των 16 πρώτων ανδρών και 12 πρώτων γυναικών της τρέχουσας βαθμολογίας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος (εκτός και αν οι ίδιοι αθλητές/τριες πάρουν έγκριση από την Ε.Ο.ΠΕ.).

Κανονισμοί:

– Οι αγώνες θα γίνουν σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς παιδιάς (FIVB Official Beach Volleyball Rules) και η οργανωτική επιτροπή έχει δικαίωμα προσαρμογής και επιδιαιτησίας.

– Η πειθαρχική διαδικασία κατά την διάρκεια των αγώνων ασκείται από την οργανωτική επιτροπή. Η οργανωτική επιτροπή με ομόφωνη απόφαση της μπορεί να επιβάλει άμεσα αγωνιστικές ποινές (επίπληξη, αποβολή από το τουρνουά κ.α).

Διαιτησία: Η διαιτησία των αγώνων για όλες τις κατηγορίες γίνεται από τους ίδιους τους συμμετέχοντες όπως τους ορίζει η οργανωτική επιτροπή κάθε τουρνουά. Εκτός των ειδικών περιπτώσεων (τελικοί – ημιτελικοί) που η οργανωτική επιτροπή μπορεί να κρίνει διαφορετικά.

Κατηγορίες:

– Αντρών
– Γυναικών

Θα διεξαχθούν 2 ενιαίες κατηγορίες, μια αντρών και μια γυναικών, χωρίς διαβάθμιση Golden-Silver.

Τρόπος διεξαγωγής τουρνουά:

– Ανάλογα τις συμμετοχές.

– Οι αγώνες θα διεξάγονται στα 2 νικηφόρα σετ των 21 πόντων. Το tie break θα διεξάγεται στους 15 πόντους.

– Αλλαγή γηπέδων θα γίνεται κάθε 7 πόντους.

– Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα για ένα τάιμ άουτ διάρκειας 30 δευτερολέπτων ανά σετ.

Συμμετοχές:

– Το παράβολο συμμετοχής είναι 15€ ανά αθλητή/τρια και 10€ για τους ανήλικους αθλητές/αθλήτριες. Περιλαμβάνεται αναμνηστική αθλητική φανέλα για όλους τους διαγωνιζόμενους του Κυρίως ταμπλό.

– Συμμετοχές ομάδων θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021 και ώρα 21:00 το βράδυ μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την συμμετοχή σας στο τουρνουά θα πρέπει κάθε αθλητής/τρια να έχει υποβληθεί σε έλεγχο covid19 (rapid ή μοριακό) έως και 48 ώρες πριν την έναρξη των αγώνων ή να επιδείξει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Τα πιστοποιητικά μπορούν να σταλούν και ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση admin@beachvolleychania.com.

Κατάταξη ομάδων:

– Οι ομάδες θα τοποθετηθούν στο ταμπλό βάση της βαθμολογίας του περυσινού αντίστοιχου τουρνουά.

– Οι ομάδες με μηδενική ή ίση βαθμολογία θα τοποθετηθούν στο ταμπλό βάσει του χρόνου δήλωσης συμμετοχής.

Έπαθλα / Παροχές:

– Θα δοθούν μετάλλια και κύπελλα στις 2 πρώτες ομάδες κάθε κατηγορίας, καθώς και αναμνηστική αθλητική φανέλα σε όλους τους διαγωνιζόμενους του Κυρίως ταμπλό.

– Ο σύλλογος θα μεριμνήσει για την διαμονή των αθλητών εκτός Χανίων, που θα συνεχίζουν αγωνιστικά και την Κυριακή.

– Νερά / Αναψυκτικά.

JoyMachine

Rabona ad