3 μετάλλια ο Παγκρήτιος Αθλητικός Σύλλογος Σκοποβολής

Άλλα Αθλήματα | 17 Απριλίου 2017, 21:46

Με τρία μετάλλια κι αρκετά πλασαρίσματα σε τελικούς επέστρεψε η αποστολή του Παγκρήτιου Αθλητικού Συλλόγου Σκοποβολής από την Αθήνα. Ένα ασημένιο, ένα χάλκινο (στο ατομικό) κι ένα ασημένιο (στο ομαδικό) ο απολογισμός.

Ο Κρητικός σύλλογος συμμετείχε στην 2η φάση των Πανελλήνιων αγώνων σταθερού στόχου στα αγωνίσματα πιστολιού ταχύτητας – πιστολιού σπορ και στα τυφέκια πρηνηδόν και τριών στάσεων και στους έφηβους και στις νεάνιδες.

pas 2

Ο Γρηγόρης Κλεισαρχάκης στο πιστόλι ταχύτητας κατέλαβε την 3η θέση ατομικά και το χάλκινο μετάλλιο, ο Ιωσήφ Μαρκογιαννάκης του Ανταλκίδα κατέλαβε την 5η θέση ατομικά και ο Ιωσήφ Μαρκογιαννάκης του Παναγιώτη την 9η θέση ατομικά.

Επίσης στην αποστολή συμμετείχαν ο Μαυράκης Ευάγγελος από τον “ΤΑΛΩΣ” και ο Πρινιωτάκης Εμμανουήλ από τον “ΑΣΟΛΛΑΣΙΘ” για πρώτη φορά.

Η Αθανασία Μαρούλη κατέλαβε την 4η θέση στο πιστόλι σπορ νεανίδων. Επίσης για πρώτη φορά συμμετείχαν και οι Καλοσυνάκη – Σακκούδη με καλά αποτελέσματα στην πρώτη τους εμφάνιση.

pas 3

Στα τυφέκια, η (άλλη) μισή αποστολή του Παγκρήτιου Αθλητικού Συλλόγου στο εθνικό σκοπευτήριο του Βύρωνα. Την καλύτερη εμφάνιση πραγματοποίησε η Ευαγγελία Κηπαράκη όπου κατέλαβε την 2η ατομική θέση.

Αρκετά καλή εμφάνιση και για τις Λυρώνη Βασιλεία (του “ΠΑΣ”) – Παχιαδάκη Ελένη (του “ΜΙΝΩΑ”). Εντυπωσιακή πρώτη εμφάνιση της Κοκολάκης Ειρήνης του “ΠΑΣ”.

Επόμενος Αγώνας του Παγκρήτιου Αθλητικού Συλλόγου είναι το προσεχές Σαββατοκύριακο (22-23/04/17) στα αγωνίσματα Πυροβόλων πιστολιών (Ελευθέρο Πιστόλι και Στάνταρ) στις κατηγορίες εφήβων και Ανδρών στα σκοπευτήρια του Βύρωνα και της Μαλακάσας στην Αττική.

karta antonis garden