-3 για Καλλιθέα και Πανσερραϊκό, «πράσινο» για Κισσαμικό

Football League 15 Ιουλίου 2016, 14:28

Με αφαίρεση τριών βαθμών πλήρωσαν Πανσερραϊκός και Καλλιθέα το γεγονός ότι δεν  πέρασαν το 4ο στάδιο επιτήρησης. Το ίδιο θα γίνει και σε Ζάκυνθο και Παναχαϊκή, ενώ αντίθετα πέντε ομάδες πέρασαν τη διαδικασία εκ των οποίων και ο Κισσαμικός.

Εννέα ομάδες της FootballLeague ήταν σε καθεστώς επιτήρησης από την περσινή σεζόν. Οι πέντε μεταξύ των οποίων και ο Κισσαμικός πέρασαν τη διαδικασία, ενώ «κόπηκαν» οι Πανσερραϊκός, Καλλιθέα, Παναχαϊκή και Ζάκυνθος. Οι άλλες τέσσερις ομάδες που πέρασαν από τη διαδικασία είναι οι Πανελευσινιακός, ΑΕΛ, Αναγέννηση Καρδίτσας και ΑΟ Τρίκαλα.

Η αποτυχία στο 4ο στάδιο επιτήρησης σημαίνει αφαίρεση τριών βαθμών από τη βαθμολογία του φετινού πρωταθλήματος. Πάντως η συγκεκριμένη ποινή δεν επηρεάζει τις θέσεις στην ουρά, καθώς η Ζάκυνθος παραμένει 15η, οι Αχαιοί 16οι, ενώ ο Πανσερραϊκός θα πέσει στη 13η από τη 10η, ενώ η Καλλιθέα θα μείνει στην 7η.

Η ανακοίνωση:

«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση στις 13/7/2016 έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις αναφορικά με τη διαδικασία επιτήρησης για τις Π.Α.Ε. της FOOTBALLLEAGUE:

Οι Π.Α.Ε. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 1931, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΕΛ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ και ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, πληρούν τις απαιτήσεις της 4ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης.

Οι Π.Α.Ε. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ 2005, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ και ΜΟΥΣΙΚΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, δεν πληρούν τις απαιτήσεις της 4ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad