3ος ο Παγκρήτιος ΑΣ στους Πανελλήνιους αγώνες σκοποβολής

Σπορ 1 Οκτωβρίου 2019, 17:18

Την 3η θέση κατέκτησε ο Παγκρήτιος Αθλητικός Σύλλογος στους Πανελλήνιους αγώνες σκοποβολής στα πιστόλια Στάνταρντ. 4ος στα πιστόλια Κεντρικής Πυροδότησης. Οι Πανελλήνιοι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο σκοπευτήριο της Μαλακάσας.

Έντονο αποδείχθηκε το αγωνιστικό ενδιαφέρον για τους Πανελλήνιους αγώνες σκοποβολής στα πιστόλια Standard και Κεντρικής Πυροδότησης που διεξήχθησαν στο σκοπευτήριο Μαλακάσας.

Οι επιδόσεις των αθλητών του Νίκανδρου (Μόφορης, Μαστροδημητρόπουλος, Στέλλας) οδήγησαν στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στην ομαδική κατάταξη. Οι σκοπευτές του Παναθηναϊκού ΑΟ (Καμπούρης, Κατσίρης, Γιαννίσης) ανέβηκαν στον δεύτερο σκαλί του βάθρου, ενώ η τριάδα συμπληρώθηκε από τον Παγκρήτιο Α.Σ. (Μπινυχάκης, Μαρκογιαννάκης, Παπαδογιωργάκης).

Οι έξι πρώτες θέσεις της κατάταξης στο πιστόλι κεντρικής πυροδότησης κρίθηκαν κυριολεκτικά “στον πόντο”. Με τρεις σκοπευτές στην οκτάδα, το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό του αγωνίσματος ήρθε σαν φυσικό επακόλουθο για τον Παναθηναϊκό ΑΟ.

Μετά το ασημένιο στο Standard, η τριάδα του ΠΑΟ αναδείχθηκε κορυφαία στο Πιστόλι Κεντρικής, με τις ομάδες της Ελληνικής Αστυνομίας και του Σ.Ο. Σπάρτης στη 2η και 3η θέση αντίστοιχα. Στην 4η θέση ο Παγκρήτιος Α.Σ. με την τριάδα Μπινυχάκης, Παπαδογιωργάκης, Στειακάκης.

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα στους κάτωθι συνδέσμους:

Αποτελέσματα Πανελληνίων αγώνων πυροβόλων όπλων Α (Πιστόλι Standard) 28/9/2019
Αποτελέσματα Πανελληνίων αγώνων πυροβόλων όπλων Α (Πιστόλι κεντρικής πυροδότησης) 29/9/2019

JoyMachine

Rabona ad