Η επίσημη ενημέρωση των διοργανωτών έκανε λόγο για επίδοση 10,13 μέτρα. Σύμφωνα όμως με τον Κρητικό αθλητή το σωστό αποτέλεσμα είναι 8,13 μέτρα. Κάτι που σημαίνει ότι το χρυσό μετάλλιο “μετατρέπεται” σε ασημένιο και δεν έκανε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ.
«Γυρνάμε πίσω με δύο ασημένια μετάλλια από μία διεθνή διοργάνωση που παρά την πανδημία είχε αρκετές συμμετοχές με υψηλές επιδόσεις. Επιστρέφοντας συνεχίζουμε την προετοιμασία μας για την επόμενη μεγάλη αθλητική διοργάνωση στην Τυνησία, ελπίζοντας ότι δεν θα μας σταματήσουν τα μέτρα λόγω Covid-19. Για φέτος απώτερος στόχος μας είναι μία αξιόλογη εμφάνιση στην Παραολυμπιάδα του Τόκυο το ερχόμενο καλοκαίρι», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο χρυσός παραολυμπιονίκης του Ρίο.
Υπενθυμίζουμε ότι το Πανελλήνιο ρεκόρ στη σφυροβολία το κατέχει ο ίδιος με 9 μέτρα 20 εκατοστά από τις 27 Μαΐου 2011 στην Αθήνα.








