28 η σέντρα στο πρωτάθλημα – Επιβεβαιώνει ο Λεουτσάκος

Football League 16 Οκτωβρίου 2017, 16:43

 

Ναυαγεί οριστικά η πιθανότητα να ξεκινήσει το πρωτάθλημα αυτή την Κυριακή 22 του μήνα! Ο Λεων. Λεουτσάκος με δηλώσεις του επιβεβαιώνει εξάλλου ότι η έναρξη θα σημάνει μία εβδομάδα αργότερα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Είδηση ένα είναι ότι ορίστηκε η νέα ΕΕΑ, είδηση δύο ότι οι φάκελοι των ΠΑΕ της Φούτμπολ Λιγκ θα εξεταστούν την προσεχή Πέμπτη 19 του μήνα, κατά συνέχεια, η πρεμιέρα αναβάλλεται για μία εβδομάδα.

Ο κ. Λεουτσάκος από την πλευρά του μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ αλλά και στην ιστοσελίδα flnews λέγοντας τα εξής:

Οι δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ: «Είπαμε θα ξεκινήσουμε με την προϋπόθεση ότι δεν θα υπήρχε Επιτροπή. Από τη στιγμή που η Επιτροπή ορίστηκε άμεσα από τον Υπουργό έχουμε την υποχρέωση να περιμένουμε τη νόμιμη διαδικασία του ελέγχου των φακέλων για να ξεκινήσουμε. Γι’ αυτό και θα καθυστερήσουμε. Δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε ένα πρωτάθλημα χωρίς νομιμότητα. Αν αρχίσουν ενστάσεις δεν θα βγάλουμε άκρη. Θα κάνουμε ένα συμβούλιο για να ξεκινήσουμε με την 1η αγωνιστική. Εξετάζουμε με το αγωνιστικό να δούμε πώς θα πάει το πρόγραμμα. Οδεύουμε για έναρξη την 28η Οκτωβρίου».

Και στην ιστοσελίδα flnews: «Είχαμε πει ότι θα ξεκινούσαμε το πρωτάθλημα και θα παίρναμε την ευθύνη η διοργανώτρια και οι πρόεδροι των ΠΑΕ σε περίπτωση που δεν οριζόταν η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Μετά από συνεννόηση με τον Υπουργό και άμεση ανταπόκριση του ίδιου λύθηκε το θέμα και ορίστηκε ΕΕΑ, η οποία την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου θα συνεδριάσει και θα εξετάσει τους φακέλους των ομάδων της Football League. Κατόπιν της εξέλιξης αυτής και του κενού στην ΕΕΑ που καλύφθηκε, είμαστε υποχρεωμένοι νομότυπα να ακολουθήσουμε τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Για τον λόγο αυτό το πρωτάθλημά μας θα πάει μία εβδομάδα πίσω. Δεν είναι στην ευθύνη τη δική μας. 
Ο Υφυπουργός ανταποκρίθηκε άμεσα και έλυσε το πρόβλημα πάρα πολύ γρήγορα. Να γνωρίζουν όλοι ότι αυτό γίνεται για να μπορεί να διεξαχθεί το πρωτάθλημα με νόμιμες διαδικασίες. Θα είχαμε ζητήματα με ενστάσεις σε διαφορετική περίπτωση».

 

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards