2020… τέλος – Επιστροφή στις 2 Ιανουαρίου

Επισκοπή | 21 Δεκεμβρίου 2020, 13:43

Ολοκληρώθηκε το 2020 ως έτος για την Επισκοπή, με τους ποδοσφαιριστές να γυμνάζονται για τελευταία φορά τη Δευτέρα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ομάδας, οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στις 2 Ιανουαρίου, οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League, η οποία εκτιμάται για τα τέλη του επόμενου μήνα…

Η επίσημη ενημέρωση της ομάδας έχει ως εξής:

Η σημερινή μέρα (21/12) ήταν και η τελευταία προπόνηση για το τρέχον έτος.

Πάλι σε γκρουπ, πάλι με αποστάσεις αλλά με ιδιαίτερη διάθεση κύλησε το πρόγραμμα ωστόσο μιάμισι ώρα μετά, ο κόουτς Γ. Βέλιτς φώναξε στους παίκτες… “Τους ζυγούς λύσατε”.

Οι ποδοσφαιριστές μας από σήμερα αναχωρούν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους προκειμένου να βρεθούν κοντά τους δικούς τους και παράλληλα για να δώσουν (όλοι το ευχόμαστε) ένα “τέλος” σ’ αυτή την περιπέτεια σχετικά με τον ιό αλλά και τις προπονήσεις που διεξάγονταν μετ’ εμποδίων.

Από τις 2 Ιανουαρίου που επιστρέφουν όλοι στη βάση τους, θα πραγματοποιούνται (καλώς εχόντων των πραγμάτων) κανονικά προκειμένου να ξεκινήσει μια μίνι προετοιμασία ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Football League κατά τα τέλη του Ιανουαρίου.

Τόσο ο κ. Βέλιτς όσο και το υπόλοιπο προπονητικό σταφ ευχήθηκαν καλές γιορτές στους ποδοσφαιριστές προσέχοντας την υγεία τους.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχαν οι, Καλογεράκης (έχει κάνει επέμβαση στον πρόσθιο χιαστό), Βουτσελάς (τενοντίτιδα στον αριστερό ώμο) και Μεληκιώτης (τράβηγμα στον αριστερό τετρακέφαλο).

Οι δύο τελευταίοι αναμένεται να είναι έτοιμοι με την επιστροφή τους το νέο έτος.

Στο τέλος της σημερινής προπόνησης, όλοι ευχήθηκαν σε όλους καλές γιορτές με τον Μίμη Σουμπασάκη να μοιράζει γλυκά μιας και είχε τα γενέθλιά του κλείνοντας τα 32 του χρόνια.

Estrella
Minetta Car Pack
xoriatiko