Μπερντίος και Λεβεντέλλης “καθάρισαν” στη Μον. Ελιά

Νέος Κισσαμικός Θησέας | 22 Ιανουαρίου 2023, 18:15

Την ανωτερότητα που τον διακρίνει αυτή τη χρονιά απέναντι στον Θησέα επιβεβαίωσε ο Νέος Κισσαμικός. Η ομάδα του Λευτέρη Βεστάκη επιβλήθηκε με 4-1 στη Μοναχή Ελιά στο ένα από τα παιχνίδια που ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής.

Oinolatris

Η ομάδα του Καστελίου συνεχίζει έτσι να παραμένει ψηλά στη βαθμολογία και να καταδιώκει τον Γρανίτη.

Παρ’ όλα αυτά η επικράτηση για τον Νέο Κισσαμικό δεν ήταν τόσο εύκολη, απόδειξη ότι ουσιαστικά το παιχνίδι κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Καθοριστικό σημείο του ματς ήταν η αποβολή στο 19ο λεπτό του Νικολιουδάκη για τον Θησέα ο οποίος ανέτρεψε τον Μπερντίο, ο οποίος βρισκόταν εκείνη τη στιγμή σε προφανή θέση για γκολ. Σε αυτό το σημείο οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, ωστόσο στην εκτέλεση πέναλτι που ακολούθησε, ο Μπερντίος, που ανέλαβε κιόλας την εκτέλεση, δεν κατάφερε να νικήσει τον Κουτσοδόντη, με τον τερματοφύλακα του Θησέα ν’ αποκρούει.

Πάντως, ο Μπερντίος είχε καταφέρει προηγουμένως, στο 3ο λεπτό, ν’ ανοίξει το σκορ, δίνοντας έτσι το προβάδισμα στην ομάδα του.

Τα υπόλοιπα γκολ ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 59’ ήταν η σειρά για τον Λεβεντέλλη να πετύχει το 2-0 για τον Νέο Κισσαμικό, όμως αμέσως μετά, στο 61’, ο Μάρκου έβαλε ξανά στο παιχνίδι τους γηπεδούχους, μειώνοντας σε 2-1. Τελικά η νίκη για τον Νέο Κισσαμικό πιστοποιήθηκε χάρη σε δύο ακόμα τέρματα που σημείωσαν ξανά οι ίδιοι οι παίκτες. Στο 74’ ήταν η σειρά για τον Λεβεντέλλη και στο 89’ για τον Μπερντίο, σημειώνοντας έτσι από δύο γκολ ο καθένας τους.

Να σημειωθεί ότι η νίκη για τον Νέο Κισσαμικό πιστοποιήθηκε παρότι χρειάστηκε να παραταχθεί με αρκετές απουσίες (Ζ. Κομπογεννητάκης, Σημαντηράκης, Βασιλακης, Κουλούρης) ενώ ο νεοαποκτηθείς Καραγιώργος ήταν στον πάγκο αλλά ουσιαστικά δεν μπορούσε να παίξει για τον ίδιο λόγο.

Διαιτητής: Κασσελάκης. Βοηθοί: Κανελάκης – Κολοκοτρώνης

Θησέας (Πέτρος Γιανναράκης): Κουτσοδόντης, Μαυρεδάκης (75’ Γκόντζος), Πενταράκης, Χαιρετάκης, Μερόλλη, Μπαμπουνάκης, Λόγκο, Μάρκου, Αμπντελφατάχ (22’ Ποδαράς), Κύρογλου (75’ Μουντής), Νικολιουδάκης

Νέος Κισσαμικός (Λευτέρης Βεστάκης): Μαστοράκης, Κομπογεννητάκης Λευτ., Κουφογιαννάκης, Ζαχαριάδης, Παπαδάκης Κ., Καστανοπουλάκης (30’ Μπρεδάκης), Ντόντα (56’ Ψωματάκης), Χατζηλιόντας, Μπερντίος, Παπαδάκης Εμμ., Λεβεντέλλης

Estrella

Rabona ad