20-22 Απριλίου το Rethymno Easter Cup 2023

Ποδόσφαιρο 31 Μαρτίου 2023, 21:47

Το τριήμερο 20, 21 και 22 Απριλίου θα διεξαχθεί, σε πέντε γήπεδα του Ρεθύμνου, το 2ο ποδοσφαιρικό τουρνουά ακαδημιών "Rethymno Easter Cup" για παιδιά ηλικιακής κατηγορίας Κ8, Κ10, Κ12, Κ14, Κ16 και Κ17.

Έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή 16 ομάδες συν τις ομάδες – ακαδημίες του Νομού Ρεθύμνου κι αναμένεται να λάβουν μέρος περισσότεροι από 900 μικροί ποδοσφαιριστές από συλλόγους της Αθήνας, της Κρήτης και της Κύπρου.

Το ενημερωτικό δελτίο τύπου αναφέρει σχετικά:

«To Πασχαλινό τουρνουά που πλέον έχει γίνει θεσμός θα είναι και φέτος εδώ και θα μάλιστα διεθνές!

Το 2ο ποδοσφαιρικό τουρνουά ακαδημιών “Rethymno Easter Cup” είναι έτοιμο να φιλοξενήσει κατά το τριήμερο 20, 21 και 22 Απριλίου σε 5 γήπεδα της πόλης (Σοχώρα, Μισίρια, Αρμένους, Ατσιπόπουλο, ΔΑΚ Γάλλου “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης”) τουλάχιστον 20 ποδοσφαιρικές ακαδημίες, πάνω από 900 μικρούς και λίγο μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές από συλλόγους του Ρεθύμνου, της Κρήτης, της Αθήνας και της Κύπρου!

Παιδιά ηλικιακής κατηγορίας Κ8, Κ10, Κ12, Κ14, Κ16 και Κ17 θα ξεδιπλώσουν τις ποδοσφαιρικές αρετές τους μπροστά στο κοινό που αναμένεται να αγκαλιάσει και πάλι μία μεγάλη διοργάνωση η οποία ετοιμάζεται εδώ και καιρό μέσα από την πρωτοβουλία της Σχολής Ολυμπιακού Ρεθύμνου υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, ειδικό συνεργάτη τον Αστέρα Ρεθύμνου και φυσικά με την υποστήριξη του δήμου Ρεθύμνου.

Οι ομάδες που έχουν δηλώσει μέχρι στιγμής συμμετοχή είναι οι εξής: ΑΚΑΔΗΜΙΑ “ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ” από την Κύπρο, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΟΦΗ, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ, LIDO, ΠΟΑ, ΔΑΜΑΣΤΑ, ΜΟΙΡΕΣ, ΦΑΙΣΤΟΣ, ΤΥΜΠΑΚΙ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΗΤΕΙΑΣ, ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΗΓΑΣΟΣ, και Calcetto ΧΑΝΙΩΝ, ενώ σ’ αυτές θα πρέπει να συνυπολογιστούν και οι ακαδημίες από το νομό Ρεθύμνου!»

Estrella

Rabona ad