Επίσκεψη στις ακαδημίες του Δικτύου ο Αμανατίδης

Χανιά | 10 Νοεμβρίου 2022, 9:02

Επίσκεψη στις ακαδημίες που ανήκουν στο δίκτυο της ΠΑΕ Χανιά πραγματοποίησε ο Γιώργος Αμανατίδης με την ευκαιρία της παρουσίας του στα Χανιά τις προηγούμενες ημέρες.

/Bella Pizza

Ο τεχνικός σύμβουλος του Δικτύου βρέθηκε στο πρώτο φετινό ματς της Κ19 των Χανίων για το πρωτάθλημα της Super League 2 με αντίπαλο την Παναχαϊκή ενώ από εκεί και πέρα επισκέφτηκε σχεδόν όλες τις συνεργαζόμενες Ακαδημίες, που ήταν αυτές των Ακρωτηρίου, Θησέα και ΑΟ Περιβολίων, Κρητικού Αστέρα και Σφακίων.

Η ενημέρωση από τα Χανιά έχει ως εξής:

Την ευκαιρία να βρεθεί δίπλα στους μικρούς ποδοσφαιριστές των ομάδων που μετέχουν στο δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά είχε τις προηγούμενες ημέρες ο Γιώργος Αμανατίδης.

Ο τεχνικός σύμβουλος του Δικτύου Ακαδημιών πραγματοποίησε την πρώτη σειρά επισκέψεων για την νέα αγωνιστική σεζόν, όπου είχε την ευκαιρία να  παρακολουθήσει από κοντά το προπονητικό πρόγραμμα, σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και να προπονήσει τους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές, να συνομιλήσει μαζί τους, αλλά και με τους προπονητές τους.

Ο κ.Αμανατίδης βρέθηκε σχεδόν σε όλες τις συνεργαζόμενες Ακαδημίες (πλην αυτής του Χάλη Βαρυπέτρου την οποία θα επισκεφτεί στο αμέσως προσεχές διάστημα) και πιο συγκεκριμένα επισκέφτηκε τις Ακαδημίες των ομάδων του Ακρωτηρίου στα Καθιανά (Πανακρωτηριακός- ΕΘΚ- Λέοντες), των Θησέα και ΑΟ Περιβολίων στο προπονητικό κέντρο της Χαρωδιάς, του Κισσαμικού στο Δημοτικό στάδιο Καστελίου, του Κρητικού Αστέρα στη Μοναχή Ελιά και του ΑΟ Σφακίων στο Φραγκοκάστελο.

Ο κ.Αμανατίδης διαπίστωσε με ικανοποίηση τη πρόοδο και την εξέλιξη των παιδιών όπως και την ομαλή λειτουργία των Ακαδημιών. Παράλληλα σε κάθε γήπεδο όπου βρέθηκε δεν παρέλειψε να συζητήσει με τους υπευθύνους των Ακαδημιών το ετήσιο πλάνο, το τεχνικό πρόγραμμα και τον τρόπο λειτουργίας τους.

 

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad