12ος στην Ευρώπη ο Μελεμενής

Κανόε-Καγιάκ | 20 Ιουλίου 2016, 12:24

Στην 12η θέση στην Ευρώπη στο αγώνισμα Κ1 200μ. Εφήβων βρίσκεται ο Αναστάσιος Μελεμενής, καταφέρνοντας μία από τις σημαντικότερες διακρίσεις για την Εθνική ομάδα Κανόε Καγιάκ στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας.

Ο Χανιώτης αθλητής είχε μία εξαιρετική παρουσία κατακτώντας τη 12η θέση στο συγκεκριμένο αγώνισμα με χρόνο 36.96, αφού ήρθε 3ος στον Β’ Final του αγωνίσματος.

Επίσης, ο Μελεμενής μαζί με τον Κωνσταντίνο Ευθυμιάδη τερμάτισαν στην 9η θέση στο Κ2 200μ. με χρόνο 36.45 και αποκλείστηκαν, ενώ το ίδιο αποτέλεσμα είχαν στο Κ4 Εφήβων 1000μ., αγώνισμα στο οποίο συμμετείχε και ο έτερος Χανιώτης Γιάννης Τζανακόπουλος μαζί με τους Χρυσικό και Ευθυμιάδη, αλλά και στο Κ4 500μ. (με Χρυσικό, Ευσταθίου και Ευθυμιάδη).

K2 Melemenis Efthimiadis

Μελεμενής και Ευθυμιάδης στο Κ2.

K4 Tzanakopoulos Melemenis

Το Κ4 με τους Χανιώτες Μελεμενή και Τζανακόπουλο.

K4 Melemenis

Το Κ4 της ελληνικής ομάδας, όπου στο τέλος εμφανίζεται ο Μελεμενής.

Η Ελευθερία Παπασταματάκη από την πλευρά της βρέθηκε στον ημιτελικό στο Κ1 200μ. Νεανίδων με χρόνο 46.07 καταλαμβάνοντας την 9η θέση με συνέπεια να αποκλειστεί ενώ στο Κ2 1000μ. μαζί με την Ελευθερία Καμινάρη, βρέθηκαν στην 7η θέση. Aνάλογη ήταν και η παρουσία για το πλήρωμα Κ2 500μ.

Papastamataki Kaminari

Παπασταμάκη και Καμινάρη στο Κ2.

Papastamataki

Παπασταματάκη.

Οσον αφορά τέλος τον Τζανακόπουλο αποκλείστηκε στο αγώνισμα Κ2 500μ. Εφήβων μαζί με τον Κωνσταντίνο Ευσταθίου.

Tzanakopoulos Eustathiou

Ο Χανιώτης Τζανακόπουλος στο Κ2 μαζί με τον Ευσταθίου.

Η πιο σημαντική διάκριση για τα παιδιά της Εθνικής μας ήταν η 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο από τον Στέφανο Δημόπουλο στο C1 1000μ. Εφήβων.

Το σημαντικό για τους αθλητές του Ν.Ο. Χανίων, Μελεμενή, Τζανακόπουλο και Παπασταματάκη είναι ότι συμμετείχαν στην πιο σπουδαία διοργάνωση μέχρι στιγμής στην καριέρα τους, ο δε Μελεμενής ετοιμάζεται να λάβει μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων και Νέων U23 που ακολουθεί στο Μινσκ της Λευκορωσίας από 28-31 Ιουλίου.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων σημειώνει μάλιστα σε ανακοίνωση που εξέδωσε ότι συγχαίρει θερμά τους τρεις αθλητές του για τις διακρίσεις τους και τους εύχεται ανάλογη συνέχεια.

• Αρωγός του τμήματος Κανόε Καγιάκ του ΝΟΧ, είναι ο Επίσημος Χορηγός του, η μεγάλη Ναυτιλιακή εταιρεία ANEK LINES.

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad