«11 εκατομμύρια τα χρέη του Πανιωνίου»

Γ' Εθνική 9 Ιουνίου 2021, 14:17

Στα 11 εκατομμύρια ευρώ ανέρχονται τα χρέη του Πανιωνίου σύμφωνα με δηλώσεις που παραχώρησε ο γνωστός νομικός, Γιώργος Παναγόπουλος, μιλώντας σε εκπομπή του ΣΠΟΡ FM.

Οπως σημείωσε μάλιστα η επιλογή του υποβιβασμού για τον Πανιώνιο όχι μόνο δεν τον ωφελεί, αλλά γενικότερα δεν εξυπηρετεί καμία ομάδα. «Ισα ίσα χάνουν έσοδα, που θα είχαν από το στοίχημα, εάν παρέμεναν στη Super League», είπε.

Τα χρέη και ειδικότερα το ύψος τους για τον Πανιώνιο είναι ένα ζήτημα επίκαιρο, καθώς εκτός του γεγονότος ότι πρόκειται για μια ιστορική ομάδα, αυτή τη στιγμή είναι ανάμεσα σε αυτές, που θα διεκδικήσουν μέσω των μπαράζ την επάνοδο στην Football League ή την Super League 2 εάν ενωθούν οι δύο κατηγορίες.

Οι δηλώσεις από τον κ. Παναγόπουλο, που είναι αντιπρόεδρος του ΙΔΕΑΔ (Ινστιτούτο Διεθνούς και Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου) και επικεφαλής της ΚΕΠ (Κίνηση Ελεύθερων Ποδοσφαιριστών) έχουν ως εξής:

«Δεν είναι λογική να λες ότι οι κανονισμοί δεν ισχύουν και μετά από χρόνια να κυνηγούν οι ποδοσφαιριστές τα φυσικά πρόσωπα. Εφόσον ο Πανιώνιος χάσει τα μπαράζ θα παραμείνει στη Γ’ Εθνική. Βέβαια, το πρόβλημα θα παραμείνει για τα φυσικά πρόσωπα. Ο υποβιβασμός του Πανιωνίου δεν τον ωφέλησε κάπου. Και γενικά όσους πέφτουν. Ισα ίσα χάνουν έσοδα, που θα είχαν από το στοίχημα, εάν παρέμεναν στη Super League. Συνολικά, τα χρέη του Πανιωνίου είναι 11 εκατ. ευρώ», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγόπουλος.

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad