10η νίκη σε Πανελλήνιο ο Δουβαλίδης, 2ος στο ύψος ο Δόσης

Στίβος | 13 Φεβ 2021, 20:08

Την δέκατη νίκη σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού έφτασε ο Κώστας Δουβαλίδης, ο οποίος τερμάτισε τα 60 μέτρα με εμπόδια στο φινάλε του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στο ΣΕΦ σε 7,67.

Ο αθλητής του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος δείχνει να κερδίζει το χαμένο έδαφος από τον τραυματισμό της Κύπρου και να είναι σε θέση να διεκδικήσει μία καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Τορούν.

Ο έμπειρος αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα θα επιδιώξει να κάνει δύο ακόμη αγώνες πριν ταξιδέψει στην Πολωνία για το Ευρωπαϊκόπρωτάθλημα. Αμέσως μετά το (νέο) χρυσό δήλωσε:

«Το 7,67 είναι μία καλή επίδοση για τα δεδομένα και δεν την περίμενα στην παρούσα φάση, καθώς είχε προηγηθεί ο τραυματισμός στην Κύπρο που με κράτησε πίσω. Πιστεύω πως θα προλάβω να είμαι στην κατάσταση που θα ήθελα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που ήταν ο στόχος μου εξαρχής στη σεζόν.»

Δεύτερος στα 60 μέτρα με εμπόδια ήταν ο Γιάννης Καμαρινός (Ολυμπιακή Δομή) με 8,24 και τρίτος τερμάτισε ο Παύλος Μπόιτσιος (ΣΚΑ Δράμας) με 8,32.

Στο ύψος με άλμα ο Γιώργος Δόσης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) κατέλαβε την δεύτερη θέση με επίδοση 1,93 μέτρα. Πρώτος ήταν ο Αντρέα Μίτα (ΑΣ Πρέβεζας) με άλμα στο 1,98. Ο Κύπριος Βασίλης Κωνσταντίνου συμμετείχε εκτός συναγωνισμού και ξεπέρασε τα 2,20 μέτρα, ενώ είχε καλές προσπάθειες και στα 2,24.

karta antonis garden

Rabona ad