10 “σίγουροι” και ένα δίλημμα για Παράσχο

Πλατανιάς | 17 Αυγούστου 2016, 12:51

Μία θέση φαίνεται να "παίζεται" για την πρώτη 11άδα της σεζόν για λογαριασμό του Πλατανιά στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με όσα φανερώνει ο Παράσχος μέχρι στιγμής, έχει κατά μεγάλο ποσοστό καταλήξει στη σύνθεση που θα παρατάξει.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ουσιαστικά, η μία θέση που φαίνεται να μην έχει ξεκαθαρίσει είναι αυτή του δεξιού εξτρέμ, με έναν εκ των Τσουράκη ή Αποστολόπουλου να είναι αυτός που θα επιλεγεί στο βασικό σχήμα. Επίσης υπάρχει και ο Ντίνας αλλά όπως φαίνεται ακολουθεί ως τρίτη επιλογή στο μυαλό του Παράσχου.

Για τις υπόλοιπες θέσεις, ο τεχνικός του Πλατανιά αρχίζει να κατασταλάζει…

Τερματοφύλακας θα είναι ο Σωτηρίου, δίδυμο στην άμυνα οι Μπανανά και Καρυπίδης, δεξιά ο Κουλιμπαλί και αριστερά ο Βάντερσον, αμυντικά χαφ οι Γκνιάτιτς και Στανισάβλιεβιτς, ο Μανούσος σε θέση έξω αριστερά και ο Μενδρινός πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Γιακουμάκη.  

Να σημειωθούν πάντως τα εξής: Κοκκαλάς και Κάργας έπαιξαν στα φιλικά και δείχνουν να είναι ανάμεσα στις πρώτες επιλογές για τον Παράσχο, όπως και ότι ο Μουνάφο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος λόγω του ότι “χρωστάει” μία αγωνιστική τιμωρίας από το περασμένο πρωτάθλημα. 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad