1,6 εκ. ευρώ για το κλειστό στην Αμμούδα

Σπορ 13 Απριλίου 2021, 22:07

Υπεγράφη από τον υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη η έγκριση ποσού 1,6 εκατομμυρίων ευρώ που θα διατεθούν για την αποπεράτωση του Κλειστού Γυμναστηρίου Τ10 στην περιοχή της Αμμούδας στον Άγιο Νικόλαο.

KTEO Κρήτης

Την είδηση κοινοποίησε ο Δημαρχός Αγίου Νικολάου, Αντώνης Ζερβός, με ανακοίνωσε που εξέδωσε στην οποία ευχαριστεί τον υφυπουργό τονίζοντας ότι επόμενος μεγάλος στόχος είναι η αναμόρφωση της κολυμβητικής δεξαμενής (από 25αρα σε 33αρα πισίνα).

Η ανακοίνωση:

«Μετά την υπογραφή από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη για την έγκριση του ποσού των 1,6 εκ. ευρώ -μέσω του Π.Δ.Ε.- που θα διατεθούν για την αποπεράτωση του Κλειστού Γυμναστηρίου Τ10 στην περιοχή της Αμμούδας, θεωρούμε υποχρέωση να εκφράσουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας στον κ. Υπουργό για την συνέπεια λόγων και έργων, αλλά και για το έμπρακτο ενδιαφέρον του για τον αθλητισμό της περιοχής μας και της Κρήτης γενικότερα.

Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι θα δει θετικά και τον επόμενο μεγάλο στόχο του Δήμου Αγίου Νικολάου που σχετίζεται με την αναμόρφωση της κολυμβητικής δεξαμενής (από 25αρα σε 33αρα πισίνα), πρόταση που ετοιμάζεται να υποβληθεί εντός του τρέχοντος έτους.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου
Αντώνης Εμμ. Ζερβός»

manolikakis
Synagogi

Rabona ad