Η Αννα Ντουντουνάκη, η οποία αγωνίζεται για λογαριασμό του ΠΑΟΚ αλλά και οι Απόστολος Παπαστάμος και Αλέξανδρος Κάχρης γίνεται γνωστό ότι κλήθηκαν να πάρουν μέρος στην 13μελή αποστολή της Εθνικής η οποία θα βρεθεί συγκεκριμένα στο Μπέλμεκεν της Βουλγαρίας το διάστημα από 24 Οκτωβρίου μέχρι 13 Νοεμβρίου.
Εκτός των τριών πρωταθλητών από τα Χανιά, μαζί τους θα είναι και ο Κώστας Τζιλιβάκης, αλλά και δύο ακόμη προπονητές, οι Ευάγγελος Κοζομπόλης και Αναστάσιος Παπαδόπουλος.
Συνολικά η αποστολή είναι η εξής: Μέτσιου Φωτεινή (ΑΕ Χαϊδαρίου), Εγγλεζάκης Κωνσταντίνος (ΑΝΟ Γλυφάδας), Μακρυγιάννης Ευάγγελος, Σαμιλίδης Παναγιώτης (ΑΝΟ Αργυρούπολης), Γεωργαράκης Ιωάννης, Κυνηγάκης Αθανάσιος (Παλαιό Φάληρο), Ανδρεόπουλος Θεόδωρος, Θώμογλου Σάββας (Αρης), Γιουρτζίδης Δανιήλ (Εθνικός), Μάρκος Δημήτριος (ΝΟ Καλαμακίου), Κάχρης Αλέξανδρος, Παπαστάμος Απόστολος (Ν.Ο. Χανίων), Ντουντουνάκη Αννα (ΠΑΟΚ).








