Μεταξύ άλλων, η ομάδα της Καντάνου αναφέρεται στο γήπεδο όπου έγινε ο αγώνας με την Ασπίδα, αλλά και στη ΔΕΗ στην οποία αποδίδεται η ευθύνη για το ότι δεν υπήρχε ζεστό νερό στα αποδυτήρια και οι ποδοσφαιριστές έκαναν μπάνιο με κρύο νερό. «Το πρόβλημα της ΔΕΗ δεν αφορούσε μόνο τα δικά σας παιδιά, αλλά και τα δικά μας», τονίζει η Υρτακίνα.
Αναλυτικά η δημοσίευση από την Υρτακίνα είναι η εξής:
«Ναι κύριε Ρουσκέτο.
Είμαστε υπερήφανοι για το γήπεδο που έχουμε στην Κάντανο.
Είμαστε υπερήφανοι που ιστορικές ομάδες όπως ο Εθνικός Πειραιώς, που παραδοσιακές ομάδες της Κρήτης όπως η Επισκοπή, ο Γιούχτας, ο Ατσαλένιος, η Ιεράπετρα ήρθαν και έπαιξαν και έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι με την κατάσταση του γηπέδου.
Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα η ομάδα του ΣΥΝΚΑ.
Να πάμε στις ομάδες της κατηγορίας μας;
Ρωτήστε τους υπεύθυνους της Άμιλλας, της Περγάμου, του Ν. Σαμψών, του Άρη Βουκολιών, του Ήφαιστου και βρείτε ένα παράπονο.
Είπαμε για τους 3 τραυματισμός (εκ των οποίων ο ένας σοβαρός) που είχαμε στον Α γύρο στην έδρα σας;
Που όλες οι ομάδες της κατηγορίας μας αναφέρονται στην κάκιστη ποιότητα του γηπέδου σας;
Ένας παίκτης του ύψους 1.80 και πάνω δεν χωράει στα μπουντρούμια αποδυτήρια σας.
Το πρόβλημα της ΔΕΗ δεν αφορούσε μόνο τα δικά σας παιδιά, αλλά και τα δικά μας.
Όσο για την διαιτησία, έχουμε την φιλοσοφία, παρότι προερχόμενοι από το Γ τοπικό να μην ασχολούμαστε.
Αλλιώς θα είχαμε γράψει πολλά γι’ αυτά που είδαμε στον Α γύρο εναντίον μας.
Αν εσείς νιώθετε καλά να το κάνετε είναι δικαίωμα σας.
Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια.
Υ.Γ. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο φάνηκε καθαρά το δίκαιο του αποτελέσματος, με την ομάδα μας να πετυχαίνει δυο φορές την ανατροπή.
Και όλα αυτά με 7 παιδιά κάτω των 20 από το Σέλινο, που με ποδοσφαιρική υγεία εκπροσωπούν άριστα την περιοχή μας».
























