Αν μη τι άλλο, το ξεκίνημα είναι το καλύτερο που μπορούσε να φανταστεί ο Πλατανιάς, ο οποίος μετά τον Αήττητο Σπάτων καταφέρνει και επικρατεί και του Καραϊσκάκη, στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι, με συνέπεια να έχει ξεκινήσει τη σεζόν με το απόλυτο βαθμών. Μάλιστα, την επόμενη αγωνιστική, οι “ερυθρόλευκοι” θα έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν ακόμα πιο σκληρά ίσως τις δυνάμεις τους παίζοντας απέναντι σε έναν από τους πιο ισχυρούς αντιπάλους, όπως είναι η Δόξα Δράμας.
Το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι ότι η ψυχολογία στο στρατόπεδο της χανιώτικης ομάδας είναι πολύ καλή και αυτό είναι το καλύτερο “όπλο” για το παιχνίδι που ακολουθεί.
Από κει και πέρα, η αποστολή αναμένεται να επιστρέψει το πρωί της Δευτέρας στα Χανιά, πραγματοποιώντας την Κυριακή προπόνηση στο γήπεδο του Εθνικού Φιλιππιάδας.
Ειδικότερα ο Πλατανιάς αναφέρει τα εξής στην ενημέρωση του:
«Μετρώντας δύο νίκες στο ξεκίνημα της φετινής Football League, η ομάδα μας στρέφει, από σήμερα κιόλας, την προσοχή της στην επόμενη αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας.
Στο πρώτο φετινό επίσημο παιχνίδι του στα Περιβόλια, ο Πλατανιάς, θέλει να παρουσιάσει ανάλογο πρόσωπο με αυτό που είχε στους νικηφόρους αγώνες με τον Αήττητο Σπάτων και τον Καραϊσκάκη Αρτας.
Η αποστολή της ομάδας μας, προπονήθηκε σήμερα στο γήπεδο του Εθνικού Φιλιππιάδας, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την παραχώρησή του τις ημέρες παραμονής μας στην Αρτα.
Οσοι παίκτες πήραν μέρος στην αναμέτρηση με τον Καραϊσκάκη, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε εντατικούς ρυθμούς, χωρίς να υπάρχει κάποιο απρόοπτο πρόβλημα από το χθεσινό παιχνίδι».







