Πίτα και… φαγοπότι στην Υρτακίνα (pics)

Υρτακίνα | 28 Φεβρουαρίου 2018, 19:20

Στο "σπίτι" της, στο γήπεδο της Καντάνου πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας η ομάδα της Υρτακίνας.

Εκεί βρέθηκε σύσσωμη η πρώτη ομάδα μαζί με το ΔΣ, τον προπονητή Κυριάκο Γρηγοράκη και τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έβγαλαν και την καθιερωμένη selfie. Εκτός από την κοπή της πίτας, υπήρχαν διάφορα εδέσματα καθώς και “πλούσιο” φαγοπότι για το οποίο είχε φροντίσει η διοίκηση της ομάδας από πριν.

Τυχερός αναδείχτηκε ο ποδοσφαιριστής Χρήστος Τσιόλας που κέρδισε το φλουρί, ενώ από την ομάδα της Υρτακίνας ευχαριστούν όλους όσοι βοήθησαν και έδωσαν το “παρών”.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Από την κοπή της πίτας της ομάδας μας. Ευχαριστούμε όλους όσοι παραβρέθηκαν και όσους βοήθησαν.Το φλουρί από την μεγάλη ομάδα το κέρδισε ο Χρήστος Τσιόλας.

 

kopi

kopi.jpg1

kopi.jpg2

kopi.jpg3

kopi.jpg4

kopi.jpg5

kopi.jpg6

kopi.jpg8

kopi.jpg7

 

Wodspot72
Karkanis_Nerokourou
zoidakis_kalyves
Nevrakis
REC CHQ
Pneumatikakis_Michalis
Grigoros
Trikounakis
Vourlakis
Family_mothers_food
Papantonakis Cards
Marmara Granites Xatzigiannelis
The Italian Job
Holidays Chania
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania
Poppies sexy show club

Rabona ad