“Πάτησαν” Μπάνσκο Τζωρτζάκης, Φαραντάκης

Ποδηλασία | 6 Ιουλίου 2019, 14:57

Οπως σας ενημέρωσε το athlitiko οι Χανιώτες πρωταθλητές Ελλάδας ατομικής χρονομέτρησης και αντοχής, Πολυχρόνης Τζωρτζάκης και Στέλιος Φαραντάκης, αντίστοιχα, συμμετέχουν σε διεθνή αγώνα στη Βουλγαρία. 

Kritiko Ergastiri

Οι δυο πρωταθλητές, όπως και ο ομοσπονδιακός προπονητής Μιχάλης Φαραντάκης, βρίσκονται από την Παρασκευή (05/07) στο Μπάνσκο για διοργάνωση Cup of Doltcini – “In the footsteps of the Romans” (6-7 Ιουλίου).

Την εθνική ομάδα ποδηλασίας αποτελούν ακόμη οι Χαράλαμπος Καστραντάς, Ιωάννης Ηλιάδης (αντί του Μίλτου Γιαννούτσου), Πέτρος Γκαζώνης και Παναγιώτης Χριστόπουλος, ενώ εκτός του Μ. Φαραντάκη στην αποστολή βρίσκεται και ο επίσης ομοσπονδιακός προπονητής Φώτης Ζέγκλης.

Η πρώτη μέρα του αγώνα περιλαμβάνει διαδρομή 125 χιλιομέτρων με αφετηρία την πόλη Μπάνια και τερματισμό στην πόλη Ραζλόγκ, ενώ η δεύτερη αρχίζει στην Μπάνια και τερματίζει στο Μπάνσκο (15,160 χλμ.).

Εκτός της εθνικής ομάδας συμμετοχή από την Ελλάδα έχουν δηλώσει και οι Alfa Regional Team Thessalia, ΑΣ “Χίλια Δέντρα”, World of Bike Mixed Team και ΠΓΣ Λάρισας.

φωτ. αρχείου Π. Γκότσης
Media_Strom_Chania
synagogi
Bourakis_Restaurant
digital2000
Mazanakis

Rabona ad