«Ο Ν.Ο. Χανίων έκανε εξαιρετική δουλειά»

Κολύμβηση | 7 Μαΐου 2019, 19:10

Με πολύ καλά λόγια για την οργανωτική προσπάθεια που κατέβαλλε στα Βενιζέλεια κολύμβησης ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων μίλησε ο Νίκος Κραουνάκης.

Kritiko Ergastiri

Ο τεχνικός σύμβουλος της ΚΟΕ στο άθλημα της κολύμβησης (στη φωτ. στο κέντρο)_ εξήρε την προσπάθεια του Ναυτικού Ομίλου σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, τονίζοντας την ικανοποίησή του για το πώς κύλησαν οι αγώνες.

Σύμφωνα με όσα είπε: «Το διήμερο κύλησε ομαλά, χωρίς προβλήματα. Οργανωτικά, ο Ν.Ο. Χανίων έκανε εξαιρετική δουλειά και κανένας δεν είχε παράπονο. Σημειώθηκαν σημαντικές επιδόσεις και αξιόλογοι χρόνοι για την εποχή, καθώς οι αθλητές βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας. Πλέον, προετοιμαζόμαστε για τους Βαλκανικούς αγώνες στην Καβάλα, που θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, στις 11-12 Μαΐου».

Στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται το γεγονός ότι στα Βενιζέλεια πήραν μέρος 200 αθλητές και αθλήτριες από 30 σωματεία της Ελλάδας και της Κύπρου, ενώ επισημαίνεται ακόμα ότι ο Κρίστιαν Γκολομέεβ έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, πραγματοποιώντας 22.15 χρόνο στα 50μ. ελεύθερο, καθώς και ήταν «πολύ καλή» η παρουσία τριών Χανιωτών αθλητών, της Αννας Ντουντουνάκη, του Αλέξανδρου Κάχρη και του Απόστολου Παπαστάμου.

 

Media_Strom_Chania
synagogi
The Italian Job
Votani

Rabona ad