Ειδικότερα, οι βραβεύσεις στους δύο πρωταθλητές θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη (17/7, 11:00) στο Δημαρχείο Χανίων.
Το σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Χανίων είναι το εξής:
Ειδικότερα, οι βραβεύσεις στους δύο πρωταθλητές θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη (17/7, 11:00) στο Δημαρχείο Χανίων. Το σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Χανίων είναι το εξής:
Τετάρτη 17 Ιουλίου στις 11.00: Ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας θα βραβεύσει τους Χανιώτες πρωταθλητές της κολύμβησης, Απόστολο Παπαστάμο και Αλέξανδρο Κάχρη.
Την Τετάρτη (17/7) στις 11 το πρωί, ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας θα βραβεύσει στο Δημαρχείο Χανίων, τους Χανιώτες πρωταθλητές κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και μέλη των Εθνικών ομάδων, Απόστολο Παπαστάμο και Αλέξανδρο Κάχρη.
Ο Απόστολος Παπαστάμος κατέκτησε πρόσφατα δύο χρυσά μετάλλια στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κολύμβησης που έγινε στο Καζάν της Ρωσίας, ενώ προκρίθηκε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Τόκιο, το 2020.
Ο Αλέξανδρος Κάχρης πραγματοποίησε σπουδαίες επιδόσεις και πέτυχε πανελλήνια ρεκόρ στο ίδιο Πανευρωπαϊκό τουρνουά, ενώ κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια στο πανελλήνιο.








