Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Ιsoman της Trimore στο Ρέθυμνο

Σπορ 30 Σεπτεμβρίου 2019, 19:28

Για πρώτη φορά στην Κρήτη το Ιsoman της Trimore έλαβε χώρα στο Ρέθυμνο την Κυριακή (30/09) με τη διοργάνωση να ολοκληρώνεται απόλυτα πετυχημένα. Νικήτρια και εκεί η Νάντια Συντζανάκη, δεύτερος ο Μανούσος Βιζυράκης στην κατηγορία brave.

Kritiko Ergastiri

Η διοργάνωση ήταν στην πραγματικότητα ένα φεστιβάλ δράσεων, έχοντας αγώνες για μικρούς και μεγάλους. Το Σάββατο το πρωί έγινε αγώνας ανοιχτής θαλάσσης και στην κατηγορία των 5 χιλιομέτρων ο Μανούσος Βιζυράκης απ’ τον Άνεμο ήταν δεύτερος στο σύνολο των αθλητών με 1:26:39.

Ο σπουδαίος Χανιώτης αθλητής λίγες ώρες μετά κέρδισε στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων αυτή τη φορά στο τρέξιμο ενώ ολοκλήρωσε τον αγώνα Isoman Brave κάνοντας τη Κυριακή και το τρίαθλο Isoman καταλαμβάνοντας συνολικά τη δεύτερη θέση σε αυτή τη πολύ δύσκολη πρόκληση.

Στο Isoman αγωνίστηκε επίσης η Νάντια Συιντζανάκη όπου και αναδείχθηκε πρώτη στην κατηγορία των γυναικών.

Περισσότερα αποτελέσματα εδώ

Media_Strom_Chania
synagogi
Bourakis_Restaurant
digital2000
Mazanakis

Rabona ad