Με “όπλο” την άμυνα… Νέα νίκη ο ΟΑΧ

ΕΚΑΣΚ | 21 Δεκεμβρίου 2019, 21:08

Παίζοντας εξαιρετική άμυνα στο β’ ημίχρονο στο οποίο κατάφερε να δεχθεί 21 πόντους, οι 10 από τους οποίους στην τελευταία περίοδο, ο ΟΑΧ κατάφερε να φτάσει το απόγευμα του Σαββάτου στον Κλαδισό σε μία νέα νίκη στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ.

Kritiko Ergastiri

Αυτή τη φορά, το σύνολο του Ηλία Κατσιάνου κατάφερε να επιβληθεί του Ηροδότου στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής με σκορ 51-49, ολοκληρώνοντας έτσι με επιτυχία το 2019. Μια νίκη που έχει μεγάλη αξία για τη χανιώτικη ομάδα η οποία αναγκάστηκε να παίξει χωρίς δύο βασικές της μονάδες, τους Κουτσαβδή και Παπαδάκη, παρ’ όλα αυτά κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.

OAX Hrodotos 12

OAX Hrodotos 11

OAX Hrodotos 8

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε την ομάδα του Ηροδότου να προηγείται στο σκορ, ολοκληρώνοντας το πρώτο δεκάλεπτο με 14-11, ενώ στη λήξη του ημιχρόνου ήταν επίσης μπροστά με 28-22. Στην επανάληψη ωστόσο ακολούθησε ένας… διαφορετικός και πιο ουσιαστικός ΟΑΧ, ο οποίος με όπλο την καλή αμυντική του λειτουργία, αλλά και την ευστοχία του Παπαμαστοράκη που πέτυχε 20 πόντους, κατάφερε να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ο ΟΑΧ κάνει το σερί του έτσι 7-2, αφήνοντας στο 6-4 πλέον τον Ηρόδοτο.

Τα 10λεπτα: 11-14, 22-28, 40-39, 51-49

ΟΑΧ (Κατσιάνος): Αναγνώστου 1, Σαράντης 8, Θεριάκης, Παπαμαστοράκης 20(3), Λυβιάκης 10(2), Βουρβαχάκης 1, Γεωργιάδης 7, Μήλας, Πρωτοπαπαδάκης, Χιωτάκης, Κοντογιάννης 3

Ηρόδοτος (Σταματάκης-Σταυρακάκης): Αναστασάκης 3(1), Μπορμπίδης 8(1), Λαμπράκης, Μαματζάκης, Λεφής 16(3), Καραγιαννάκης Μ., Γρύλλης 5(1), Πρωτογεράκης 8, Κατσαμάνης 2, Γκουτσίδης-Σερμάκης 6, Αποστολίδης 1, Καραγιαννάκης Σ.

Bourakis_Restaurant
Kyriakos Homes

Rabona ad