Μετακίνηση σε ΠΑΣ για Ελευθεριάδη

Super League 2 16 Ιουλίου 2019, 21:32

Στο ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα ανήκει πλέον ο Χρήστος Ελευθεριάδης. Ο πρώτος σκόρερ της Φούτμπολ Λιγκ -μαζί με τον Μιγκέλ- ανακοινώθηκε από την ομάδα των Ιωαννίνων, την οποία και θα ενισχύσει στο επόμενο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Corgress Stagakis

Ο Ελευθεριάδης σκόραρε 16 γκολ τη σεζόν που πέρασε με τη φανέλα της Παναχαϊκής, όπου βρέθηκε στην 1η θέση των πρώτων σκόρερ μαζί με τον Βραζιλιάνο επιθετικό του Πλατανιά.

Η ανακοίνωση από τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι η εξής:

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Ελευθεριάδη.

Ο Ελευθεριάδης αγωνίζεται ως μέσος επιθετικός, είναι γεννημένος στην Καβάλα στις 30 Σεπτεμβρίου 1991 και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τις ομάδες της Παναχαϊκής, της Νίκη Βόλου, των Σερρών, του Αλμοπού Αριδαίας, του Πιερικού και της Καβάλας. Ο ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε τα ιατρικά, υπέγραψε το συμβόλαιο του και ενσωματώνεται με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο ποδοσφαιριστής δήλωσε μέσα από το pasgiannina.gr:

«Eίμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ομάδας κ.Χριστοβασίλη, τον προπονητή κ.Γιαννίκη και τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκο για την εμπιστοσύνη και τη σωστή προσέγγιση που μου έγινε. Από πλευράς μου θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να επιστρέψει η ομάδα στην κατηγορία που ανήκει».

Maladakis
Votani
pallas""

Rabona ad