Η ομάδα του Ηρακλείου κατάφερε να προηγηθεί στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με την Τζαφά, αλλά στην επανάληψη ο σύλλογος της Θεσσαλίας κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή και να πάρει το παιχνίδι.
Στο 55’ η Σάλομον ισοφάρισε και πέντε λεπτά αργότερα η Σοντερλούντ διαμόρφωσε το τελικό 1-2. Ο Εργοτέλης ολοκλήρωσε τη συνάντηση με 10 παίκτριες, αφού 67’ η Δρακογιαννάκη αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Εργοτέλης: Λιατίφη, Πιτροπάκη (25’ λ.τ. Φουκάκη), Κωτσάκι, Παχάκη, Τσώνη, Ξέρα, Καμαρίτη (81’ Ψυχαράκη), Δρακογιαννάκη, Ηλιάδη (86’ Ραπάνη), Τζανάκη, Τζαφά (86′ Χαριτάκη).
Τρίκαλα: Χαρακοπούλου, Χύμα, Γεραγόρη (90’ Μαθιουδάκη), Άγιερς, Σακκελάρη, Σοντερλούντ, Μπαρμπόσα, Σάλομον, Αλεξίου (90’ Τσιάρα), Γιαννούλα (86’ Τροχούτσου), Βαΐτση.







