“Κατέβασε ρολά” ο Τζολάκης στη νίκη της Κ19

Εκτός συνόρων | 25 Αυγούστου 2019, 23:33

Εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας Κ19 του Ολυμπιακού, στο δύσκολο 1-0 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, για την πρεμιέρα του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Super League 1 ήταν ο Κωνσταντίνος Τζολάκης.

Corgress Stagakis

Ο υψηλόσωμος Χανιώτης τερματοφύλακας με τις σωτήριες επεμβάσεις του δεν επέτρεψε στους Αρκάδες να κάνουν… ζημιά στον Ολυμπιακό. Ειδική μνεία γίνεται στην επίσημη ιστοσελίδα των “ερυθρόλευκων” όπου χαρακτηρίζεται ως εκ των πρωταγωνιστών ο Τζολάκης, με αναφορά σε δύο επεμβάσεις του στο πρώτο ημίχρονο και σε δύο εξαιρετικές αποκρούσεις σε προσπάθειες του Θεοδωρίδη στο 84′ και το 90′.

Το γκολ-νίκης του Ολυμπιακού σημείωσε στο 65′ ο Βοΐλης, ενώ η σύνθεση που χρησιμοποίησε ο Ρικάρντο Πέρες ήταν η εξής: Τζολάκης, Κεραμίδας, Κατσογιάννης, Γκοτζαμανίδης, Μαρτίνης, Νεοφυτίδης, Νικόλης (Ντόι 86’), Φέκκας (Αρσενίδης 56’), Σουρλής, Μαρίνος (Λιάτσος 86’), Βοΐλης.

 

Papantonakis Cards
digital2000
Nevrakis
pallas""
Poppies sexy show club

Rabona ad