Καλεσμένος στη φιέστα τίτλου ο Δαμανάκης, έκανε τη βράβευση των πρωταθλητών

Παρασκήνιο | 20 Απριλίου 2019, 19:55

Εκ των καλεσμένων στο γήπεδο Καθιανών, στο παιχνίδι που σφράγισε τον τίτλο του Πανακρωτηριακού, ήταν ο Γιάννης Δαμανάκης.

Kritiko Ergastiri

Ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής που ανέδειξαν ποτέ τα Χανιά με παρουσία σε ΑΟ Χανιά, ΠΑΟΚ και Εθνική Ελλάδας, βρέθηκε το Σάββατο το απόγευμα στη φιέστα του Πανακρωτηριακού. Μάλιστα ο ίδιος έκανε την απονομή των μεταλλίων και του Κυπέλλου το οποίο “σηκώθηκε” στη συνέχεια από τους αρχηγούς.

 

damanakis.jpg1

 

Ο Δαμανάκης υπήρξε παλαιότερα προπονητής του Πανακρωτηριακού, ενώ όπως είναι γνωστό η κατοικία του βρίσκεται στο αγαπημένο του Ακρωτήρι (Χωραφάκια) από όπου και κατάγεται. Αλλωστε φυσικοθεραπευτής της ομάδας είναι ο γιος του, Άρης Δαμανάκης, με τον οποίο υπήρξε μάλιστα και ένθερμη αγκαλιά κατά τη διάρκεια της φιέστας.

damanakis.jpg2

Rabona ad