“Καθάρισε” εύκολα την πρόκριση απέναντι στη Δόξα (pics)

Πανακρωτηριακός Δόξα Παχιανών | 11 Δεκεμβρίου 2019, 17:18

Ο Πανακρωτηριακός δεν είχε πρόβλημα να σφραγίσει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Χανίων. Η ομάδα του Γιώργου Κόλτζου επικράτησε στα Καθιανά της Δόξας Παχιανών με 8-0. Με 10 έπαιζαν από το ημίωρο οι φιλοξενούμενοι λόγω αποβολής του Χατζημαρινάκη.

Oinolatris

Η ομάδα του Ακρωτηρίου παρουσιάστηκε σοβαρή από το πρώτο λεπτό και μαζί με το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε δεν αντιμετώπισε δυσκολίες, καθαρίζοντας ουσιαστικά τον αγώνα στο δεύτερο μέρος, αφού σκόραρε επτά φορές.

 panakrotiriakos doksa.jpg3

panakrotiriakos doksa

panakrotiriakos doksa.jpg1

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Πανακρωτηριακός κέρδισε πέναλτι σε προσπάθεια του Τζόρνταν. Ο Κτιστόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση και ήταν εύστοχος για το 1-0 των γηπεδούχων.

Η ομάδα του Ακρωτηρίου συνέχισε να έχει την υπεροχή στο γήπεδο και στο 33′ απέκτησε μάλιστα και αριθμητικό πλεονέκτημα. Ηταν μία προσπάθεια του Μπαδιεριτάκη ο οποίος έβγαινε μόνος του απέναντι από τον Βροντάκη, με τον Χατζημαρινάκη να τον ανατρέπει λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή. Ο Πατσουράκης τον απέβαλλε σε αυτή τη φάση με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Mε τον ίδιο τρόπο ξεκίνησε πάντως και το δεύτερο μέρος στα Καθιανά, αφού στο 48′ σημειώθηκε το 2-0, με τον Αναστασόπουλο να σκοράρει από δύσκολη γωνία μέσα από την περιοχή.

Λίγα λεπτά μετά έγινε και το 3-0. Πιο συγκεκριμένα στο 52′ ο Μάστορας χρίστηκε σκόρερ για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες μετά το γκολ με τον Ρεθυμνιακό την Κυριακή και από δικό του σουτ, με τη μπάλα να κοντράρει κιόλας, ο Πανακρωτηριακός άνοιξε τη διαφορά στα τρία γκολ (3-0).

Το 4-0 έγινε στο 57′, με τον Καρλίτο να βγαίνει απέναντι από τον Βροντάκη ο οποίος έπεσε σωτήρια, με τον Τζόρνταν όμως να παίρνει το ριμπάουντ και να σκοράρει χωρίς πρόβλημα.

O τελευταίος σκόραρε ξανά στο αμέσως επόμενο λεπτό, ξανά με κοντινό πλασέ, μετά από συρτή σέντρα πάρε-βάλε του Αναστασόπουλου στο ύψος της μικρής περιοχής.

Στο 63′ ο Αναστασόπουλος πέτυχε το 2ο προσωπικό του γκολ και με εύκολο τελείωμα μέσα στην περιοχή πέτυχε το 6-0.

Στο 80′ ο ίδιος παίκτης σημείωσε χατ τρικ μετά από πάσα του Μάστορα, ενώ στο 83′ ήταν η σειρά του Μάστορα να σκοράρει ξανά με μακρινό σουτ για το 8-0.

Διαιτητής: Πατσουράκης Βοηθοί: Χατζηδάκης – Τζώρτζογλου

Πανακρωτηριακός (Γιώργος Κόλτζος): Δασκαλάκης, Παπακαστρήσιος, Μανουσάκης, Κοζάκης, Νικολίτσης, Κτιστόπουλος (64′ Καμμένης), Καρλίτο (60′ Σκουλάς), Μάστορας, Αναστασόπουλος, Τζόρνταν (71′ Γιαπιντζάκης), Μπαδιεριτάκης

Δόξα Παχιανών (Άλκης Δημήτρης): Βροντάκης, Μαυροδήμος, Καβάθι, Χατζημαρινάκης, Βόκρι (55′ Κελαιδής), Μανταδάκης, Χαλκιαδάκης (74′ Κ. Δημήτρης), Μαρκουλάκης, Χριστοφής, Κουβαριτάκης (57′ Κληρονόμος), Γκιόκα (87′ Βενέτης)

Wodspot72
Doxa Pachianon

Rabona ad