Ισόπαλο το ντέρμπι ουραγών (1-1)

Ασπίδα ΑΣ Καλτσέτο | 21 Δεκεμβρίου 2019, 20:11

Ισόπαλο ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου το ντέρμπι ουραγών της Β’ κατηγορίας ανάμεσα σε Ασπίδα-Καλτσέτο. Η ομάδα του Ναυστάθμου ήταν αυτή που προηγήθηκε στο σκορ, με το Καλτσέτο να διαμορφώνει το τελικό 1-1. 

Oinolatris

Οι δύο ομάδες αναζητούσαν τη νίκη προκειμένου ν’ αναρριχηθούν ψηλότερα στη βαθμολογία και να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 2019. Το παιχνίδι εμπεριείχε πολλές φάσεις και για τις δύο ομάδες που έδειξαν πραγματικά να ήθελαν το τρίποντο, αλλά τελικά συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία. Ο Σωτηρίου με ένα εξαιρετικό σουτ άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό για την Ασπίδα, με τον Κωνσταντουδάκη να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 70′ για το Καλτσέτο.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι δύο ομάδες εξακολουθούν να παραμένουν στις δύο τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, αλλά ελπίζουν ότι στο β’ γύρο θ’ αλλάξουν τα πράγματα…

Διαιτητής: Γ. Γιαννουλάκης. Βοηθοί: Μπραουδάκη – Ξενάκη

Ασπίδα (Δημήτρης Φούρλας): Καζάκος, Παλάσης (46’ Λάρδας), Παπαδάκης, Κουτρουμπάς, Κοζάκης, Λειβαδιτάκης (60’ Χελλάντερ), Ρουσκέτος, Σωτηρίου, Μπουλής (90’ Αρβανίτης), Ζης, Δελήμπασης (87′ Στεφάνογλου)

Καλτσέτο (Γιώργος Αγγελάκης): Δασκαλάκης, Δοντσίδης, Σκουλάκης, Κωνσταντουδάκης, Καραχάλιος, Ζαχαριουδάκης (67’ Πιπεράκης), Κρεμασμενάκης (85’ Κοπάσης), Ντάλλας, Τσεσμελής, Πολέντας (82’ Παντελάκης), Σταυρουλάκης (73’ Πατεράκης)

Wodspot72
Papantonakis Cards
Papadakis
Marmara Granites Xatzigiannelis
Chania Car & Trucks
Kava Galanakis
The Italian Job
Holidays Chania
Calcetto 2023-24
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania
Poppies sexy show club

Rabona ad