Όπως σημειώνουν, τόσο η Κ14 όσο και η Κ16 παρουσίασαν ένα αρκετά καλό πρόσωπο απέναντι στην πρεμιέρα, το οποίο έφερε στο τέλος δύο σημαντικούς βαθμούς για τη συνέχεια στη διοργάνωση.
Παράλληλα, όπως τονίζεται φετινός στόχος για τα παιδιά που συμμετέχουν στις Μικτές είναι να μπορέσουν να αντιληφθούν το γεγονός ότι πρέπει να δουλέψουν αρκετά για να φτάσουν ψηλά.
Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:
Γιώργος Μουριζάκης: «Ήταν ένα δύσκολο και δυνατό παιχνίδι, όπως κάθε χρόνο απέναντι στο Ηράκλειο. Τα παιδιά πραγματοποίησαν μία πολύ καλή εμφάνιση η οποία μαζί με τον βαθμό και την ψυχολογία που πήραμε θα μας βοηθήσουν στην πορεία.
Στόχος είναι οι δύο πρώτες θέσεις και ο βαθμός που πήραμε σίγουρα θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια. Θέλουμε παράλληλα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Πρόκειται για μία πολύ καλή φουρνιά στα τρία χρόνια που βρίσκομαι στις Μικτές ομάδες με αρκετά ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Όλα τα παιδιά έχουν δείξει συνέπεια, έτσι ήρθε και το καλό ξεκίνημα απέναντι στο Ηράκλειο».
Γιώργος Ριτζάκης: «Σίγουρα ο βαθμός που πήραμε μας χαροποιεί, αλλά πρωταρχικός στόχος για εμάς είναι να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης των παιδιών. Να μπορέσουν να αντιληφθούν ότι για να φτάσουν ψηλά, πρέπει να δουλεύουν καθημερινά και να κάνουν θυσίες. Σαφέστατα μας ικανοποιεί και η εμφάνιση από το πρώτο παιχνίδι με το Ηράκλειο και μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε, με στόχο να περάσουν και οι δύο ομάδες στην επόμενη φάση του θεσμού».




