«Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη γιορτή της ομάδας μας»

Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών | 17 Ιουλ 2018, 16:20

Κάλεσμα για την ετήσια εκδήλωση που θα γίνει την Πέμπτη 19 Ιουλίου απευθύνει ο τεχνικός διευθυντής του Ποσειδώνα Καμισιανών/Ραπανιανών, Δημήτρης Ανθούσης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στη δήλωσή του, υπόσχεται στον κόσμο μία όμορφη βραδιά στον προαύλιο χώρο της μεταφορικής Σκορδύλη στα Καμισιανά, παρέα με το συγκρότημα των Νίκου και Γιώργου Στρατάκη και με πολλές εκπλήξεις που έχει ετοιμάσει η ομάδα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ίδιος:

«Όλα κινούνται στο πλαίσιο μίας μεγάλης μουσικής βραδιάς όπως έχει συνηθίσει ο Ποσειδώνας Καμισιανών/Ραπανιανών με πολύ κέφι, διασκέδαση και εκπλήξεις. Την Πέμπτη όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον προαύλιο χώρο της μεταφορικής ΣΚΟΡΔΥΛΗ στην ετήσια γιορτή της ομάδας μας. Μία εκδήλωση αποκορύφωμα των προσπαθειών στην οποία θα διασκεδάσουμε μαζί με τον κόσμο που μας στηρίζει παραδοσιακά και θα περάσουμε μία όμορφη βραδιά, όπως έχουμε συνηθίσει.

Για εμάς έχοντας κάνει τα αδύνατα δυνατά το προηγούμενο διάστημα για να προετοιμάσουμε αυτή τη βραδιά να πάρει τον χαρακτήρα πολιτιστικού γεγονότος στην περιοχή και να είναι άρτια διοργανωμένη. Είναι μεγάλη τιμή η προσέλευση του κόσμου, όπου θα μας δώσει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε και να ανεβάσουμε ένα σκαλοπάτι την ομάδα μας και τον μοναδικό συλλογικό φορέα των Καμισιανών/Ραπανιανών. Έτσι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο να τιμάμε την περιοχή και τους ανθρώπους που μας στηρίζουν ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο την ομάδα μας. Την Πέμπτη όλοι οι δρόμοι οδηγούν προς το συγκρότημα του Νίκου και Γιώργου Στρατάκη σε μία όμορφη βραδιά που περιμένουμε να διασκεδάσουμε τους φίλους μας».

Estrella

Rabona ad