Όλα έτοιμα για την παρουσίαση

Μπάσκετ 21 Σεπτεμβρίου 2018, 14:53

Το Ρέθυμνο Cretan Kings μετράει αντίστροφα για την παρουσίαση της νέας ομάδας.

Το ραντεβού έχει δοθεί την Κυριακή (23/09) στις 8 το βράδυ στο κλειστό γυμναστήριο “Μελίνα Μερκούρη”. Ο Σταύρος Μυκονιάτης και οι 16 παίκτες του θα φορέσουν την “καλή” τους εμφάνιση και θα “συστηθούν” στον κόσμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Όλα είναι έτοιμα για τα «αποκαλυπτήρια» του Ρέθυμνο Cretan Kings, με την εκδήλωση της παρουσίασης να είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή στις 20.00, στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη».

Οι φίλαθλοι μας θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη νέα ομάδα του Ρέθυμνο Cretan Kings, αλλά και να συζητήσουν με τον νέο πρόεδρο του Δ.Σ. Κωστή Ζομπανάκη για τους στόχους της καινούριας σεζόν.

Οι 16 καλαθοσφαιριστές μας Ανδρέας Χριστοδούλου, Τζαμπρίλ Ντουράμ, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Κάρλτον Γκάιτον, Χριστόφορος Ραζής, Κέβιν Μπρέισι – Ντέιβις, Φίλιππος Καλογιαννίδης, Τράβις Ντάνιελς, Αλέξανδρος Σιγκούνας, Έντουαρντ Ντάνιελ, Δημήτρης Κουρέπης, Κιθ Κλάντον, Κώστας Οικονομόπουλος, Νίκος Ζαμπετάκης, Νάσος Καλαϊτζάκης και Γιώργος Βοσκάκης θα φορέσουν… την καλή τους εμφάνιση και θα παρουσιαστούν στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη». Το «παρών» επίσης θα δώσουν και διαφορετική νότα θα δώσουν η αγαπημένη μασκότ Κερατούκλης και οι τσιρλίντερ της ομάδας μας».

karta antonis garden