Ως ελεύθερος στα Τρίκαλα ο Καπός

Football League 11 Αυγούστου 2018, 13:33

Ο Δημήτρης Καπός έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ και εντάχθηκε ξανά στα Τρίκαλα, στα οποία είχε παραχωρηθεί δανεικός την περασμένη σεζόν.

Ο Χιώτης επιθετικός στάθηκε άτυχος με σοβαρό τραυματισμό στο ματς της 9ης αγωνιστικής με τη Βέροια, που τον κράτησε εκτός δράσης για αρκετούς μήνες. Στις αρχές του καλοκαιριού ακολούθησε το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ΑΕΛ και στη συνέχεια έμεινε ελεύθερος για να επιστρέψει τελικά στον ΑΟΤ.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Στον ΑΟ Τρίκαλα εντάχθηκε ως ελεύθερος από την ΑΕ Λάρισας ο Δημήτρης Καπός. Η ΠΑΕ τον καλωσορίζει εκ νέου στην οικογένεια του ΑΟ Τρίκαλα.

Ο Καπός έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τον Κανάρη Χίου. Στη συνέχεια έπαιξε σε Οπούντιο Μαρτίνου στην Γ΄ Εθνική, Λεβαδειακό, ΑΕΛ, ενώ πέρυσι ήταν ως δανεικός από την Λάρισα στον ΑΟ Τρίκαλα. Δυστυχώς την 9η αγωνιστική στον αγώνα με την Βέροια στάθηκε άτυχος και τραυματίστηκε. Στις αρχές του καλοκαιριού επέστρεψε στην ΑΕΛ, όπου έκανε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και πλέον επέστρεψε στον ΑΟΤ με ελεύθερη μεταγραφή.

Μετά την υπογραφή του ο Δημήτρης Καπός δήλωση: «Να ευχηθώ πρώτα υγεία, να έχουμε δύναμη. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στον ΑΟ Τρίκαλα και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να υλοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας».

 

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad