Ωρα κρητικού ντέρμπι – Προβλήματα για ΟΦΗ, φιλοδοξίες για ΑΟΧ/Κισσαμικό

Χανιά | 6 Ιανουαρίου 2018, 11:04

Ωρα κρητικού ντέρμπι στο Ηράκλειο, με τον ΟΦΗ να υποδέχεται στις 3 το μεσημέρι (απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ3) τον Α.Ο. Χανιά/Κισσαμικό. Τα πολλά προβλήματα για τους γηπεδούχους μετά από όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες δίνουν μια ιδιαιτερότητα στο παιχνίδι.

Σίγουρα, ο ΟΦΗ δεν είναι στην κατάσταση που θα ήταν και ειδικότερα θα υπολόγιζε σε πολλούς περισσότερους παίκτες εφόσον δεν προέκυπταν αυτές οι προσφυγές που έχουν προηγηθεί. Ηδη στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται κι άλλοι παίκτες μετά τους Κουσκουνά, Σιώπη και Ρούσσο, αφού έχουν καταθέσει προσφυγές και από Ορτέγκα, Μάρτος, Χαντί και Ογκμποε. Επίσης, σα να μην έφταναν όλα αυτά, είναι τραυματίες και οι Δερμιτζάκης, Λεάλ και Οικονόμου.

Ως εκ τούτου, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός θα βρει απέναντί του έναν… άλλο ΟΦΗ, ακόμα και από αυτόν που αντιμετώπισε στα φιλικά παιχνίδια του καλοκαιριού στο πλαίσιο της προετοιμασίας. Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός που έχει κι αυτός μια μεγάλη απουσία και αφορά τον πιο αξιόπιστο μέχρι στιγμής επιθετικό του, που δεν είναι άλλος από τον Ξύδα.

Σίγουρα, το παιχνίδι έχει μεγάλο ενδιαφέρον, με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό από την πλευρά του να έχει μία ήττα μέχρι στιγμής εκτός έδρας κι αυτή στο γκολ, που ήταν απέναντι στον Αρη. Ο δε ΟΦΗ ελπίζει ότι θα αφήσει τα προβλήματα στην άκρη και θα μπορέσει να φτάσει στο στόχο του.

Διαιτητής έχει οριστεί ο Σωτηριάδης (Λασιθίου), βοηθοί οι Πάγκαλος (Λασιθίου) και Νιδριώτης (Αθηνών) και 4ος διαιτητής ο Αντωνίου (Αθηνών).

Estrella
/psiloritischania