Ψηλά στις κατηγορίες νέων/ανδρών και παγκορασίδων οι αθλητές του ΟΑΧ

Πινγκ Πονγκ | 17 Δεκεμβρίου 2019, 14:05

Στις πρώτες θέσεις λίγο πριν την κλείσει η αυλαία της χρονιάς συγκαταλέγονται οι αθλητές πινγκ πονγκ του ΟΑΧ. Αυτό συμβαίνει στις κατηγορίες νέων ανδρών και παγκορασίδων.

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία νέων ανδρών, οι Αντωνιάδης (φωτ.) και Κορδούτης βρίσκονται στην 3η και την 4η θέση αντίστοιχα, με τους δύο παίκτες όπως είναι γνωστό να αγωνίζονται για λογαριασμό του ΟΑΧ στην Α1. Στις παγκορασίδες, η Ζωή Καζάκου έρχεται, αυτή τη στιγμή, στη 2η θέση.

Η σχετική ενημέρωση από τον ΟΑΧ είναι η εξής:

«Μια ακόμα σπουδαία επιτυχία καταγράφει το τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Ο.Α.Χ. καθώς για τον μήνα Δεκέμβριο, τρεις αθλητές του Ομίλου, βρίσκονται στην καλύτερη πεντάδα της Πανελλήνιας Κατάταξης στην κατηγορία τους.

Ο λόγος για τον Νίκο Αντωνιάδη (3ος στους Νέους-Άνδρες), τον Δημήτρη Κορδούτη (4ος) και την Ζωή Καζάκου (2η στις Παγκορασίδες)

Αναλυτικά η κατάταξη

ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ:

1. Γιάννης Σγουρόπουλος (ΓΣ Άρης Βούλας)
2. Γιώργος Σταματούρος (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
3. Νίκος Αντωνιάδης (Ο.Α. Χανίων)
4. Δημήτρης Κορδούτης (ΟΑ Χανίων)
5. Γεράσιμος Πετρής (Α.Ο. Ταταύλα)

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:

1. Λεμονιά Γκαϊντατζή (Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας)
2. Ζωή Καζάκου (Ο.Α. Χανίων)
3. Βασιλική Μπουλά (Πανιώνιος Α.Ο. Χίου)
4. Αλεξία Μάλο (Σάρισες Φλώρινας)
5. Γεωργία Σπανού (Σάρισες Φλώρινας)

Παράλληλα την πρόκριση τους στην τελική φάση του Πρωταθλήματος έχουν εξασφαλίσει ήδη 3 αθλητές του Ομίλου μέσω της ειδικής βαθμολογίας-αξιολόγησης που τους κατατάσσει στους κορυφαίους της Ελλάδος. Ο Νίκος Αντωνιάδης ήταν από τους πρώτους που έκλεισε θέση ενώ ακολούθησαν οι Αντώνης Μαλινάκης και Δημήτρης Κορδούτης. Οι παραπάνω αποφεύγουν την διαδικασία των προκριματικών και δίνουν το “παρών” στους αγώνες της τελικής φάσης που θα διεξαχθούν 29/2-1/3/2020 στο κλειστό γυμναστήριο του Κλαδισού».

JoyMachine

Rabona ad