Ψάχνουν στον Πειραιά θετικά αποτελέσματα

Γ' Εθνική 21 Οκτωβρίου 2018, 10:53

Αποστολές στον Πειραιά περιμένουν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για την Γ’ Εθνική ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ και Παλαιόχωρα κόντρα σε Προοδευτική και Κερατσίνι αντίστοιχα. 

Το ΣΥΝΚΑ χρειάστηκε μάλιστα να κάνει ένα δεύτερο ταξίδι μέσα στην εβδομάδα, καθώς μετά τη Νίκαια όπου αγωνίστηκε την Τετάρτη απέναντι στον Ιωνικό, αυτή τη φορά θα παίξει στον διπλανό Κορυδαλλό. Ενα παιχνίδι κάτω από ειδικές συνθήκες για την πρωταθλήτρια Χανίων, λόγω της αλλαγής του προπονητή, με τον Νίκο Μαθιουδάκη να έχει την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας μέχρι να προκύψει οριστική λύση με το θέμα του αντικαταστάτη του Θανάση Κολιτσιδάκη.

Από την άλλη, η αποστολή της Παλαιοχώρας είναι η πρώτη εκτός Κρήτης. Το εμπόδιο του Κερατσινίου είναι πολύ δύσκολο, καθώς η πειραιώτικη ομάδα έχει ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα με συγκομιδή 7 βαθμούς. Το θετικό είναι ότι ο Αστέριος Θέμελης υπολογίζει σε ένα νέο πρόσωπο, τον Βασίλη Αναστασοπόυλο, ενώ σε σχέση με το παιχνίδι με τον Γιούχτα ποντάρει και στη βοήθεια του Ζαχαράκη.

Οι δυο χανιώτικες ομάδες ουσιαστικά αυτό που επιδιώκουν είναι να βάλουν τα δυνατά τους για να μπορέσουν να γυρίσουν στα Χανιά με το θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές τους. Ούτως ή άλλως το ξεκίνημα τους δεν είναι το καλύτερο στο πρωτάθλημα και χρειάζονται πάση θυσία βαθμούς για να πάρουν τα πάνω τους και να αντιμετωπίσουν με άλλο μάτι τη συνέχεια.

Οι δύο αγώνες έχουν ώρα έναρξης τις 4 το απόγευμα.

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad