-Χ-ορταστικό ματς στον Εμπρόσνερο

Χάλης Δάφνη | 21 Ιανουαρίου 2018, 19:53

Ένα παιχνίδι... διαφήμιση του ποδοσφαίρου διεξήχθη στο γήπεδο του Εμπρόσνερου ανάμεσα στη Δάφνη και τον Χάλη, σε ένα ματς με έξι τέρματα (3-3), δύο δοκάρια και εναλλαγές στο σκορ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μετά από λάθος στην άμυνα του Χάλη στο 15′, ο Σακελαρίδης σημείωσε το 1-0 για τη Δάφνη, με τον Χάλη να φέρνει “τούμπα” το ματς μέσα σε ένα πεντάλεπτο χάρη στα δύο γκολ του Μαναρώλη από το 28′ μέρι το 33′ (1-2). Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε πάλι με γκολ για τη Δάφνη που κατάφερε να φέρει το ματς στα ίδια στη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα με το σουτ του Ι. Κοκολάκη (2-2).

Ο Μπέϊντο έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 75′ σε 2-3, όμως η Δάφνη είχε ξανά τη δική της “απάντηση” και με το γκολ του Γεωργιουδάκη πήρε το βαθμό στο 78′ (3-3).

Για τους γηπεδούχους από ένα δοκάρι είχαν ο Γεωργιουδάκης στο 2′ και ο Μυριδάκης στο 55′.

Δάφνη (Θεμιστοκλής Νικολακάκης): Συγγελάκης, Γεωργιουδάκης (85′ Γιανναράκης), Ι. Κοκολάκης, Κουγεντάκης, Αποστολάκης (77′ Μ. Κοκολάκης), Σταματάκης, Μυριδάκης, Μαρινάκης, Σακελαρίδης (46′ Μπουντακόπουλος), Καραθανάσης (88′ Καπριδάκης), Καλαϊτζιδάκης

Χάλης (Παντελής Μαυρεδάκης): Α. Μήτρου, Κουφάκης, Ξηρουχάκης, Βανγκέλι, Β. Σταφύλοβ, Ν. Σταφύοβ , Ντόϊ, Ν. Μαυρεδάκης (70′ Κ. Μήτρου), Α. Κοπάτσι, Μπέϊντο, Μαναρώλης

 

Estrella

Papantonakis Cards