Χωρίς πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο – Τα επόμενα βήματα

Super League 2 3 Οκτωβρίου 2019, 6:43

Χωρίς αγωνιστική δράση θα ακολουθήσει το Σαββατοκύριακο (5-6/10) στη Σούπερ Λιγκ 2. Η απόφαση που ελήφθη στο πλαίσιο του ΔΣ της διοργανώτριας που διεξήχθη την Τετάρτη το μεσημέρι είναι το πρωτάθλημα να μη συνεχιστεί και να αναβληθεί επ’ αόριστον.

/Bella Pizza

Σε δύο άξονες επικεντρώνεται πλέον το ενδιαφέρον από τις ομάδες στη Σούπερ Λιγκ 2. Το πρώτο είναι να αξιωθούν τουλάχιστον τα μισά χρήματα από αυτά που ήταν να λάβουν αρχικά, καλώντας δηλαδή την ΕΡΤ να ανεβάσει λίγο ακόμα την προσφορά της και το δεύτερο να γίνει μελέτη για το κόστος παραγωγής για την ζωντανή μετάδοση των αγώνων η οποία, μετά την πρόταση της ΕΡΤ, θα επιβαρύνει τις ίδιες τις ομάδες… Για το λόγο αυτό, η Σούπερ Λιγκ 2 προκήρυξε διαγωνισμό σχετικά με την τηλεοπτική παραγωγή.

Ουσιαστικά, το διάστημα που ακολουθεί, αναμένεται πολύ ενδιαφέρον, καθώς και οι ζυμώσεις που θα πραγματοποιηθούν προκειμένου να δοθεί οριστική λύση στο θέμα. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που προέχει, είναι να φανεί τουλάχιστον εάν η ΕΡΤ θα ανεβάσει λίγο ακόμα την προσφορά της, ικανοποιώντας έτσι την επιθυμία των ΠΑΕ. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα υπάρξει πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο και ως εκ τούτου δεν θα πραγματοποιηθούν το κρητικό ντέρμπι ανάμεσα σε Εργοτέλη-Πλατανιά, αλλά και η σπουδαία αναμέτρηση για τα Χανιά κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης που υπό άλλες συνθήκες θα γινόταν στα Περβόλια.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση για την αναστολή του πρωταθλήματος είναι η εξής:

«Κατά το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, αποφασίστηκε ομόφωνα η αναστολή του Πρωταθλήματος της Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020».

Η ανακοίνωση για την προκήρυξη διαγωνισμού σχετικά με την τηλεοπτική παραγωγή:

«Η ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α2 και Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Super League 2 – Football League, που εδρεύει στην Αθήνα, Θεμιστοκλέους 42, ΤΚ 10678, επιθυμεί να αναθέσει σε τρίτο πρόσωπο το έργο της τηλεοπτικής παραγωγής των αγώνων ποδοσφαίρου του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Δικαίωμα υποβολής προσφορών έχει κάθε ενδιαφερόμενο φυσικό ή νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου ή κοινοπραξίες / συμπράξεις φυσικών ή/ και νομικών προσώπων που έχουν συσταθεί σύμφωνα με τη νομοθεσία ενός Κράτους Μέλους της Ε.Ε. και έχουν την έδρα, την διοίκηση ή την κύρια εγκατάστασή τους στην Ελληνική Επικρατεία.

Η Ένωση καλεί όσους ενδιαφέρονται και διαθέτουν τα προσόντα που αναφέρονται στην σχετική πρόσκληση να υποβάλλουν τις κλειστές προσφορές τους μέχρι την 9η Οκτωβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 στην υπηρεσία πρωτοκόλλου της Ένωσης, Θεμιστοκλέους 42, Αθήνα, ΤΚ 10678 (τηλ. 210-3386364).

Για πληροφορίες απευθύνεστε στo marketing@footballleague.gr και στο τηλέφωνο 210-3386345.

Αθήνα 02/10/2019

Ο πρόεδρος

Λεουτσάκος Λεωνίδας».

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad