Χωρίς κόσμο ο Άρης

Super League 1 23 Νοεμβρίου 2018, 12:42

Ο Άρης δε θα έχει τη συμπαράσταση των φίλων του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το Υπουργεί Πολιτισμού και Αθλητισμού ενημέρωσε πως απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων των Θεσσαλονικέων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Καλή σας μέρα… Μόλις μας ήρθε έγγραφο από το Υπουργείο απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονομένη μετακίνηση των φιλάθλων του Άρη.

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 11ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018 – 2019, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. – Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 25-11-2018 και ώρα 19:30 στο γήπεδο «Θ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ», για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4326/2015 και των διατάξεων του άρθρου 66 παρ. 3 του Ν.4410/2016, με τις οποίες επήλθε εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Συστήματος για την έκδοση, διάθεση και έλεγχο της διακίνησης των ονομαστικών/αριθμημένων εισιτηρίων σε αγώνες του επαγγελματικού αθλητισμού, καθίσταται σαφές ότι δεν μπορούν να ζητούνται ομαδικά εισιτήρια από τις Α.Α.Ε. ή τα Τ.Α.Α. δεδομένου ότι τα εισιτήρια εκδίδονται πάντοτε αριθμημένα και ονομαστικά με τον αριθμό του εισιτηρίου να αντιστοιχεί σε μία θέση καθήμενου θεατή».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad